joker_brand написа:Сцепих и рамката ! Точно след като миналата седмица, праснах 4 заварки .... днеска тотално се разпра![]()
. Здраве да е, догодина нова
did написа:скъпо е!EccentricMOTION написа:Намерих си безплатно курбели Cyclone ...
Ride_or_Die написа:Абе тука всеки ден някой троши рамка, вилка за по 1000 лева. Как го правите...![]()
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
otka4al4o написа:Ride_or_Die написа:Абе тука всеки ден някой троши рамка, вилка за по 1000 лева. Как го правите...![]()
Някои с каране, други със злоупотреба...
dEcLiNe написа:otka4al4o написа:Ride_or_Die написа:Абе тука всеки ден някой троши рамка, вилка за по 1000 лева. Как го правите...![]()
Някои с каране, други със злоупотреба...
Хаха, не само ние трошим ето един спукан black hawk, така де viper.![]()
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
joker_brand написа:Scott FX-DH (снимки утре вечерта) ! Рамката беше заварена преди 2 седмици, защото задницата сучеше и гумата бягаше към рамката и следователно се търкаше в нея ! Явно, след като е заварена е нямало вече как да се намества/суче и просто се е цепнала . Пукнатината е отзад до ротора през цялото рамо . До този момент видях поне 3-4 пукнатини, които като паяжини вървят по рамото ..... 100% след по-обстоен оглед, и по-добра светлина ще открия поне още 1-2.
п.п здраве да е .... и без това и беше дошло времето вече. И без това я бях разчекнал с този 222mm шок . Отърва се миличката
BRAMBARA написа:Нека да обновим темата.
Спукана задница на ДРАГ Ф5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
BRAMBARA написа:BRAMBARA написа:Нека да обновим темата.
Спукана задница на ДРАГ Ф5![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Сажалявам , че ви занимавах , но задницата не е спукана а е одрана няма никаква пуктнатина!![]()
![]()
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
BRAMBARA написа:еее няма нищо де пак ще излезне някои "леко пуктната" (откъсната)![]()
![]()
DTD написа:Е*аси, от 2 седмици не съм трошил нищо.
Ride_or_Die написа:Абе тука всеки ден някой троши рамка, вилка за по 1000 лева. Как го правите...![]()
DTD написа:Е*аси, от 2 седмици не съм трошил нищо.
daf4ov написа:Чудя голямо...вече не знам за кой път се 'хвалиш'...
3a4o5pacHaT написа:П.П. Някой да знае от къде да намеря такова ухо. Например да съвпада с на някоя друга рамка...
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта