Tonkata1 написа:Скъсах 11 спици,изкривено ухо и обтегач(как не се счупиха)... Тепето взима жертви .
Bero написа:... лявата команда с коляно. Доста боли!
daf4ov написа:Maxlite axle на Mongoose-a на 2... 12х150...Еб*х ги в 'здравите' оси...
Така би трявало да изглежда като нова сега си я представете през средната на 2.
HepBeH_XaMcTep написа:daf4ov написа:Maxlite axle на Mongoose-a на 2... 12х150...Еб*х ги в 'здравите' оси...
Така би трявало да изглежда като нова сега си я представете през средната на 2.
явсо си я пренатегнал....
holley написа:съвсем без да искам надробих на парчета един рам ам...все пак не беше мои но нищо не ми каза..нямам снимки защото не е мое
THEZOGGO написа:holley написа:съвсем без да искам надробих на парчета един рам ам...все пак не беше мои но нищо не ми каза..нямам снимки защото не е мое
Как точно го надроби? Какво прави с него? И конкретизирай какво означава "надробих".
Челото ли откъсна, чейнстея или кобилиците сцепи?
marsa написа:Сгънах си кормилото насред ПопаЩе трябва да прегледам пазара спешно.
"Сто-хиляда" благодарности за boian, донесе ми кормило и ме спаси за прибирането
codename47 написа:THEZOGGO написа:holley написа:съвсем без да искам надробих на парчета един рам ам...все пак не беше мои но нищо не ми каза..нямам снимки защото не е мое
Как точно го надроби? Какво прави с него? И конкретизирай какво означава "надробих".
Челото ли откъсна, чейнстея или кобилиците сцепи?
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта