Цял живот съм се радвал на колоезденето . От около две и половина години се запалих по дисциплината Downhill , но нямах налични толкова средства , като за як байк . Желанието ми беше огромно , но за съжаление всичките ми приходи се влагаха във фототехника (фотограф съм).
Събрах оттук оттам и успях да сглобя моя първи "сериозен" велосипед , който ставаше за всичко друго , но не и за спускане . RAM HT1 с вилка XCR , механичка дискова отпред ( мисля че беше някакъв hayes) и ви брейк Avid отзад. Колелцето беше прекрасно и задоволително като за старт .
Тази сглобка карах , докато челцето на горкото ht1 не каза пук .
Тук е момента ,в който като по случайност дойде мой клиент и колега , който видя вече изнемощялото RAM-че и ми предложи да закупя от него старичък , но много запазен GIANT AC TEAM преправен в FR машинка с нечовешка кубилица .
Около половин година карах тази прекрасна машинка ,но след един голям дроп на националния стадион , челцето ме предаде и рамката стана на 2 части
Много мъки бяха тогава . Имах няколко безсънни нощи , докато не видях колегата Shady да продава рамката на приятелката му - BIG HIT 2008 .
Колелото стана много добре . След като го сглобих , разбрах че геометрията на Giant-a пред тази на specialized е нищо . Колелото ми работеше в пълен синхрон с мен .
Преди няколко дни се събудих с мисълта , че ми трябва нещо ново , нещо по така , нещо DH .
Резултата е налице :
По първоначална идея трябваше да е Demo 8 , но за моето "често" каране не си заслужава разликата в парите .
Това е от мен