Миналото ми

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Миналото ми

Мнениеот alex.P » Чет Фев 23, 2012 10:16 pm

Извинявам се ако темата е в грешния раздел и моля те бъде преместена , благодаря :)
Тъй искам да ви покажа моето колелце с което започнах да практикувам този спорт.За един кой рожден ден ми подариха Крос Ендуро 3 много ми харесваше но не знаех за спорта.. и тъй.. един ден с един мой приятел който имаше същото се натъкнахме на един МТБ клип който страшно ни зариби.. аз особено бях полудял карах кроса , карах го карах го , но проблема беше че баща ми не ми позволяваше да сменя рамката...ноо... аз се направих на хитър и започнах с частите.Първо занесох рамката на боядисване и след това започна голямата подмяна на части.След близо половин година това не приличаше на КРОС ЕНДУРО вложих всички си спестявания докъто накрая не ми отграднаха пред магазина заради 1 кутия с бонбони защото баща ми имаше имен ден и ме беше изпратил да му взема...и.. колелото вече близо 2 месеца не е открито.Ако случайно някой го види моля да ми пише (пуснал съм го и в раздела за откраднати велосипеди) вече имам и друго колело Спринт Примус :)

3.JPG
3.JPG (106.32 KiB) Прегледано 987 пъти
В късмета вярват слабите,силните вярват в себе си !
Аватар
alex.P

Рейтинг: 1208

Re: Миналото ми

Мнениеот royalracing » Чет Фев 23, 2012 11:24 pm

Браво!Сложи една снимка на Примуса,добър избор!
Моите съболезнования за миналия ти велосипед,но важното е,че не си се отказал! :beer:
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Мнениеот Dealer1 » Пет Фев 24, 2012 12:24 am

Моите съболезнования :bawling: Иначе много ми харесва и аз започнах да практикувам с Enduro. Дано да го намерят.
Аватар
Dealer1

Рейтинг: 1223

Мнениеот alex.P » Пет Фев 24, 2012 9:45 am

0182.jpg
0182.jpg (137.53 KiB) Прегледано 291 пъти

Това ми е новото возило и.. мисля че направих добър избор и леко по леко ще започне и смяната на части :)
В късмета вярват слабите,силните вярват в себе си !
Аватар
alex.P

Рейтинг: 1208

Назад към Радост за окото (видео и снимки)