Малко кал

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Малко кал

Мнениеот duhovno.izvisen » Съб Мар 03, 2012 11:36 pm

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

и по-зле е било ,ама не бях дигнал левел,че да имам с ко да снимам :D
duhovno.izvisen

Рейтинг: 1146

Re: Малко кал

Мнениеот prokalnatiq » Съб Мар 03, 2012 11:44 pm

Май не си карал в лепкава кал, за да наричаш това кал. :D При нея в един момент (за много кратко време се случва), просто ти блокират колелата, скоростите, спирачките и всичко останало.
Аватар
prokalnatiq

Рейтинг: 1353

Мнениеот duhovno.izvisen » Съб Мар 03, 2012 11:51 pm

prokalnatiq написа:Май не си карал в лепкава кал, за да наричаш това кал. :D При нея в един момент (за много кратко време се случва), просто ти блокират колелата, скоростите, спирачките и всичко останало.

карах в улея по ,който се стичаше вода ,като микро река, не бях кален,колкото мокър :D ,а иначе си прав, като калта полепне ,не мога и да бутам :banghead:
duhovno.izvisen

Рейтинг: 1146

Мнениеот nisanz » Пон Мар 05, 2012 12:42 pm

Лепкавата кал е най-големия кошмар, веднъж пуснахме един участък, който изглеждаше твърд, по време на спускането се разви голяма скорост и не се осещаше толкова макар, че хвърчаха бучки с кал навсякъде, хлъзнах се 2-3 пъти по стабилно, чист късмет беше, че не паднах. След като стана време да се върнем по същия маршрут се оказа, че като стъпиш и потъваш, наложи се да си носим колелата на гръб до горе, понеже блокираха и двете колела, имаше около 2-3 кг кал по гумите. Когато стигнахме горе, с едни пръчки чистихме и накрая около нас все едно беше валяло кал на буци :clap: След това спускане по асфалт около километър нанадолнище, отново валя кал на парцали от гумите върху нас. Общо взето това беше най-калната история в живота ми :D
nisanz

Рейтинг: 1133

Мнениеот BeezyJay » Вто Мар 06, 2012 9:32 pm

Ау, това ми напимна за една случка, където реших да спускам покрай една чешма, а калта не се виждаше и там затънах, излязох бос, и после се върнах да си търся кецовете. :D
Аватар
BeezyJay

Рейтинг: 1114

Назад към Радост за окото (видео и снимки)