Един малко по-различен номад :Д

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Един малко по-различен номад :Д

Мнениеот gosh6o » Вто Ное 27, 2012 9:42 pm

Напълни се с много такива теми и реших да ви покажа прасето си :D Ще започна с това което беше
в началото:

В началото единствената модификация беше да сменя педалите с такива от метал:
Изображение
Това беше най-добрата спирачка на най-яката вилка (сарказъм... ако имам избор ще ги претопя и ще ги изхвърля в космоса )

Изображение

Научих се и как се сменя ос :)
Изображение

И нещото ходи на много експедиции:
Изображение

Изображение

Сменена му беше и главината:
Изображение

После тази мекица се превърна в ПЪЛЕН твърдак :D

Изображение

Заприлича на това:
Изображение

Взех и вилка и стана това от нещото:

Изображение

Изображение

Изображение

Сега следва да се смени дясната команда за обтегача, спирачките с v-brake на shimano, средното с такова на шлиц, курбелите с такива на shimano, външните гуми и там още простотии докато стигна до рамката. Сега по Коледа малко ще се обнови прасето и ще дължи още един сезон :) Стана едно задоволително "твърдаче" :rofl:
Аватар
gosh6o

Рейтинг: 1355

Re: Един малко по-различен номад :Д

Мнениеот rastroist » Вто Ное 27, 2012 10:21 pm

Като почнахте да пускате трошки какво?
В това колело няма смисъл да се влага.Да вложил си има накакъв напредък ,но пак си е за кофата.Като те питат каква кола караш и кажеш москвич ,не те питат дали не е с v12 от ferrari! :bigeyes:
Заинтересован съм от легенчето на третата снимка ,че ме хвана яко rastroist-во... :beer:
ще си избълвам лайната за месеца ,през който ме няма

НЯМАМ ВДЪХНОВЕНИЕ!
rastroist

Рейтинг: 1021

Мнениеот Skull » Сря Ное 28, 2012 11:53 am

rastroist написа:Като почнахте да пускате трошки какво?
В това колело няма смисъл да се влага.Да вложил си има накакъв напредък ,но пак си е за кофата.Като те питат каква кола караш и кажеш москвич ,не те питат дали не е с v12 от ferrari! :bigeyes:
Заинтересован съм от легенчето на третата снимка ,че ме хвана яко rastroist-во... :beer:

Зверски комплексиран пост. Не всеки има пари за хубаво колело. В крайна сметка не е важно какво караш, а да караш!

Като не ти харесва си запази глупавият коментар за себе си.
Изображение
Контакти :ЛС & Skype : swejest
Аватар
Skull

Рейтинг: 1320

Мнениеот sonscp » Сря Ное 28, 2012 5:45 pm

@gosh6о чудя се, ако някой си направи клип как се самоубива, дали и ти ще си направиш?!?
Аватар
sonscp

Рейтинг: 1434

Мнениеот gosh6o » Чет Ное 29, 2012 9:37 pm

@rastroist дишай там дълбоко и спри да се палиш. Написал съм, че ще се смени рамката с твърда и това най-вероятно ще е drag c1, ram th three, gross grx или ако излезе нещо изгодно 2ра ръка. Реших да го сглобя пак кроса за да пробвам вилката и да довърша сезона :) А ако искаш да ми вземеш нещо по-добро съм навит :)
Аватар
gosh6o

Мнениеот gesh221 » Нед Яну 27, 2013 5:03 pm

пич супер си е баика хич да не ти пук КОИ КФО МИСЛИ :beer: както казваш не всеки има пари за хубав баик
gesh221

Рейтинг: 1093

Мнениеот elexir » Нед Яну 27, 2013 5:19 pm

Не знам кфо фъфлъм ма напръвъ съ сусъпваме!
Ти си неграмотен!
Оня гошето си купи c1 и то сцепено ,после разбра ква щайга е и го продаде сега пак е с номада и се прави на велик.
Гоше тва да не си ти?
Кво копате теми качели сте с bosch gbh 2-28DFV
И гарантирам не работя в К*ИРОВ!
Сitroen TDI?Е нема такова животно на този свет,който иска да кара TDI,да си купи Golf-о!
elexir

Рейтинг: 1157

Мнениеот gosh6o » Нед Яну 27, 2013 5:26 pm

elexir написа:Не знам кфо фъфлъм ма напръвъ съ сусъпваме!
Ти си неграмотен!
Оня гошето си купи c1 и то сцепено ,после разбра ква щайга е и го продаде сега пак е с номада и се прави на велик.
Гоше тва да не си ти?
Кво копате теми качели сте с bosch gbh 2-28DFV
И гарантирам не работя в К*ИРОВ!

Продадох го, защото ми беше адски КЪСО и неудобно. Заварката не ми беше приоритет за продажба! Като друго спирам да критикувам чужди колела! Важно е да караш и да ти прави кеф! Сега с какво ще караш си е твоя проблем, щом ти е удобно и яко - карай :agree:

Иначе щом бутнахте темата ето какво стана за сега:
Изображение

Вие си го обиждайте! Аз ще си го карам enduro :)
Аватар
gosh6o

Мнениеот gesh221 » Нед Яну 27, 2013 5:30 pm

ехе супер е станал номада виж моя коч :Д
gesh221

Рейтинг: 1093

Мнениеот gosh6o » Нед Яну 27, 2013 5:34 pm

gesh221 написа:ехе супер е станал номада виж моя коч :Д

Ако всичко му е стегнато карай :agree: Моя може за някои да е боклук, но винаги е стегнат и смазан :beer:
Аватар
gosh6o

Мнениеот xcrider » Нед Яну 27, 2013 5:47 pm

gosh6o написа: Заварката не ми беше приоритет за продажба!

Айде пък сега...
xcrider

Рейтинг: 1256

Мнениеот kangelov » Пон Яну 28, 2013 11:41 am

Не ги слушай,карай си с кеф!Аз карам Ултра Експлорер и съм със същата вилка.Според мен си е много готино колело.
0131.jpg
(384.94 KiB) 261 пъти
kangelov

Рейтинг: 1178

Мнениеот gosh6o » Пон Яну 28, 2013 12:13 pm

Еми да :) Важното е да си карам и да ми прави кеф! Сега няма да си кривя душата де. Тежичко си е, но събера ли пари ram ht one/three идвам :)
Аватар
gosh6o

Мнениеот Petrow™ » Вто Яну 29, 2013 5:28 pm

Това на вилката свинска опашка ли е ?
Аватар
Petrow™

Рейтинг: 1203

Мнениеот gosh6o » Вто Яну 29, 2013 6:44 pm

Petrow™ написа:Това на вилката свинска опашка ли е ?

Да! Едната държи жилото, а другата мери хода :)
Аватар
gosh6o

Мнениеот Petrow™ » Вто Яну 29, 2013 7:26 pm

Има ли ефект от тази, която мери хода ? И остава ли някакви следи/деруги по вилката ?
Аватар
Petrow™

Рейтинг: 1203

Мнениеот FaKe » Вто Яну 29, 2013 10:40 pm

Petrow™ написа:Има ли ефект от тази, която мери хода ? И остава ли някакви следи/деруги по вилката ?
Не оставя следи но все пак е хубаво да си закупи специално пръстенче (не му знам името :D ). Слагат ги на по- скъпите модели на Rock Shox. :^:
:offtopic: Трябва да се разглоби вилката за да се сложи.
Всичко е в тоя дето върти
Аватар
FaKe

Рейтинг: 1155

Мнениеот Niksancho96 » Вто Яну 29, 2013 11:04 pm

Вика му се O-пръстен или на EN O - ring, и за чий ч*п ти е да ти мери хода на вилката? :dontknow:
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че... :thumb:
Аватар
Niksancho96

Рейтинг: 1193

Мнениеот 5roff » Сря Яну 30, 2013 8:12 am

Добре бе, извинявам се, но ми писна да търпя този хаос. Това е Радост за окото (видео и снимки) ! Остави това че се обсъждат (тук не е мястото за обсъждане) колелета, които са далече от всякакво колездене, но и продължават със скапан спам. 9 от 29 теми на първа страница са чесане на езици и показване на скрап. Нека всеки си кара каквото има... но не занимавайте с това останалите.

Искам като вляза в Радост за окото (видео и снимки) да виждам снимки на стойностни* велосипеди, на планината и гората, която обичам...

*стойностен велосипед не е задължително да е четирицифрена сума.
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Мнениеот Niksancho96 » Сря Яну 30, 2013 8:52 am

5roff написа:Добре бе, извинявам се, но ми писна да търпя този хаос. Това е Радост за окото (видео и снимки) ! Остави това че се обсъждат (тук не е мястото за обсъждане) колелета, които са далече от всякакво колездене, но и продължават със скапан спам. 9 от 29 теми на първа страница са чесане на езици и показване на скрап. Нека всеки си кара каквото има... но не занимавайте с това останалите.

Искам като вляза в Радост за окото (видео и снимки) да виждам снимки на стойностни* велосипеди, на планината и гората, която обичам...

+1 :agree: Подкрепям с двете ръце и двата крака.
Ozzie написа:Няма да ти слагам иконка с бири, 'щото предполагам нямаш 18 години, за да имаш право да консумираш алкохол, но пък нямаме иконка с бутилка лимонада или боза, така че... :thumb:
Аватар
Niksancho96

Мнениеот FaKe » Сря Яну 30, 2013 2:10 pm

5roff написа:Добре бе, извинявам се, но ми писна да търпя този хаос. Това е Радост за окото (видео и снимки) ! Остави това че се обсъждат (тук не е мястото за обсъждане) колелета, които са далече от всякакво колездене, но и продължават със скапан спам. 9 от 29 теми на първа страница са чесане на езици и показване на скрап. Нека всеки си кара каквото има... но не занимавайте с това останалите.

Съжалявам! :V:
Всичко е в тоя дето върти
Аватар
FaKe

Рейтинг: 1155

Мнениеот Antares » Сря Яну 30, 2013 2:10 pm

5roff написа: Това е Радост за окото (видео и снимки) ! Остави това че се обсъждат (тук не е мястото за обсъждане) колелета, които са далече от всякакво колездене, но и продължават със скапан спам. 9 от 29 теми на първа страница са чесане на езици и показване на скрап. Нека всеки си кара каквото има... но не занимавайте с това останалите.

+1000
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Рейтинг: 2000

Мнениеот milestone » Сря Яну 30, 2013 4:25 pm

gosh6o написа:
elexir написа:Оня гошето си купи c1 и то сцепено ,после разбра ква щайга е и го продаде сега пак е с номада и се прави на велик.

Продадох го, защото ми беше адски КЪСО и неудобно.

И не се намери ни един човек в тоя форум да ти го каже това преди да си го купиш??? Срамота!!!

5roff, верно не е като за тоя раздел темата, ама пък е полезна ;)
Аватар
milestone

Рейтинг: 1771

Мнениеот gosh6o » Сря Яну 30, 2013 5:25 pm

milestone написа:
gosh6o написа:
elexir написа:Оня гошето си купи c1 и то сцепено ,после разбра ква щайга е и го продаде сега пак е с номада и се прави на велик.

Продадох го, защото ми беше адски КЪСО и неудобно.

И не се намери ни един човек в тоя форум да ти го каже това преди да си го купиш??? Срамота!!!

5roff, верно не е като за тоя раздел темата, ама пък е полезна ;)

Хе хе поне 3ма ми казаха, че даже 16.5 ще ми е късо :rofl: Корава глава съм аз.

5roff написа:продължават със скапан спам. 9 от 29 теми на първа страница са чесане на езици и показване на скрап. Нека всеки си кара каквото има... но не занимавайте с това останалите.

И за мен е скрап, но за друго пари няма. Темата си беше замряла, преди някой да я вдигне пак. Може спокойно да си се изтрие или заключи :agree:
Аватар
gosh6o

Мнениеот Niksancho96 » Сря Яну 30, 2013 7:57 pm

По принцип ако си беше останал със C1-цата, нямаше да сбъркаш. Дори и да я бартеросаш за 16,5 инча рамка. И аз бях така, чудех се дали и 16,5 инча няма да са ми малко, но покарах си я близо 2 годинки, че и със заварка на ухото за спирачката. Колкото до Nomada, радвай му се, после го смени със нещо по-качествено и тогава ни покажи нещо по-така (дето се вика), та да му се порадваме и ние :peace:
Аватар
Niksancho96

Назад към Радост за окото (видео и снимки)