В тъпата южна Англия, където живея от няколко години - Лондон, каране има само по някакви жалки хълмове и трябва да се пътува до Уелс и Шотландия за нещо по-адекватно, но го прибрах за няколко седмици в БГ и понаваксах

В крайна сметка края на Януари ми го задигнаха, което беше и края на велосезона за мен, няколко месеца преди да е започнал - планирах едно пътуване из Южна Америка, което щеше да ми погълне парите до есента и след това... Впоследствие нещата се промениха на към жена

Inbred-a ми беше първия досег с марката и определено бях доста впечатлен. Евтина стоманена рамка, доста добра изработка и легендарна здравина. Карбоновата модификация от самото начало ми беше интересна и беше част от дрийм твърдака (заедно с титаниевата (: ). Цяло титаниево не намерих, а и там цените са прекалено прекалени, дори и за английската ми заплата. Титаниева сглобка имаше със сравнително неизвестна рамка Handsome Dog, но окомлектовката беше относително посредствена, а рамката без никакво инфо. Карбонови 456-ци имаше повече, отново сравнително посредствени, един ми грабна окото и доста се бях навил да го взимам, но беше в Нюкасъл, което си е почти в Шотландия...
Long story short,
преди няколко дни попаднах на това, което впоследствие стана новото ми колело

В резюме
Тегло: ~10.5кг
Рамка: One One 456 Carbon 18"
Вилка: Rock Shox Revelation 140mm U-Turn
Сирачки: Avid XX + 185\160 HSX
Команди и дерайльор: SRAM X.0
Курбели: Shimano XT
Шини: Mavic XM819 UST Tubeless
Главини: Hope PRO II
Гуми: Bontrager XR2 Tubeless
Кормило: Sunline V-One 711мм
Колче: Ritchey Carbon Pro
Любов от пръв поглед! За сега съм го покарал само по крайбрежната алея в Борнмут от където го взех и малко из Лондон. Но то това колело работа в града няма и утре ще му търся по-интересни места в района.
Единствените забележки са, че тоя ревелейшън грам не ми харесва как работи... Другото колело беше с един ретро Rock Shox Pilot от 2оо5, която, като не броим по-късия ход беше значително по-приятна. Другата седмица ще взема моторджийски масла за окачване и помпа и ще си поиграя. Ако не - поне държат цена и сравнително лесно може да пробвам какво толкова им харесват на тия Fox-ове