http://www.youtube.com/watch?v=TC4YzCUmPgI
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
5roff написа:Два съвета от един проСт наблюдател
- ограничи този"ефект" с преближаването, малко е досаден;
- смятайки, че видеото ти ще бъде гледано от хора, които имат желание за предвижване с велосипед в града, предлагам другия път видеото да е с каски-много са важни...
subritual написа:Почти като Гошо от Почивка е музиката.![]()
EMILEN написа:subritual написа:Почти като Гошо от Почивка е музиката.![]()
Всичко друго имаш основание да критикуваш, ама точно пък за музиката да кажеш, че е като "Гошо от Почивка" е смехотворно, имайки предвид, че е познати парче на един от най-известните рапъри в Света, който дори има записан клип с българина Big Sha.
did написа:Не е срамно да си грамотен, когато споделяш нещо публично. Поне заглавието да бяхте написали на правилен български...
eMcKu написа:Това видео е пълно недоразумение.
EMILEN написа:eMcKu написа:Това видео е пълно недоразумение.
Може ли да видим твоето?
eMcKu написа:EMILEN написа:eMcKu написа:Това видео е пълно недоразумение.
Може ли да видим твоето?
В началато на темата си попитал как го оценяваме, нали така ? За мен това видео е пълна скръб, певческите способности на този от припева са изключително добри, ако трябва да ги сравняваме с тези на разгневено магаре, а твоя ''рап" не е по различен. Иначе, ако пуснете видеото на DMX със сигурност няма да дойде в България на 13ти ...
EMILEN на лично съобщение написа:Допускам, че съм по грамотен от теб, защото ако беше наясно с правилата, нямаше да квалифицираш "във" като грешно и щеше да се досетиш защо съм написал "във", а не "в'". Защото е срамно да коригираш някой, като самата ти ЯВНО не си съвсем наясно с правилата за употребата на "в" и "във".
EMILEN написа:И между другото клипът ми не го представям като музикален, а като велосипеден ...
mirosa76 написа:Милене как да не се мислиш за безсмъртен щом искаше да качиш и спуснеш Ботев със сликове щото ти били нови.
Antares написа:Хем питаш за мнение - хем като получиш такова почваш да подскачаш като пинчер зад ограда. Тоя клип го изтърпях до към минута, при това пряко сили - това е вело-еквивалента на Гошо от почивка.
Качеството на звука е пълна скръб. Вокалните умения са пълна скръб. Клипа изглежда все едно го е режисирал Relefat. Дори на Деян Неделчев клиповете са по-добре...
И понеже ще ме питаш за моето клипче - не се занимавам с видеообработка. Но това не ми пречи да мога да харесам или не въпросното недоразумение.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта