RAM Synergy

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

RAM Synergy

Мнениеот Valeff » Съб Сеп 20, 2014 12:59 pm

Защо в гърция го има вече а при нас не :dontknow:
много радва окото
Изображение
Valeff

Рейтинг: 1200

Re: RAM Synergy

Мнениеот Любо » Съб Сеп 20, 2014 3:29 pm

Щото гърците имат евра , а ние - дим в гъза !
Nicolai Ion 16
Аватар
Любо

Рейтинг: 1357

Мнениеот jorko98 » Съб Сеп 20, 2014 4:25 pm

Не намирам разлика с новия Experimental на момчетата от Рам, освен боята де...Така че има :beer:
Аватар
jorko98

Рейтинг: 1196

Мнениеот KristiqnK » Съб Сеп 20, 2014 7:27 pm

jorko98 написа:Не намирам разлика с новия Experimental на момчетата от Рам, освен боята де...Така че има :beer:

То бях гледал снимки и на DHX2 с надпис експериментал... доколкото знам те така си пишат на рамките докато още ги тестват и не са ги пуснали в продажба. Надявам се скоро колелото да го пуснат и на нашия пазар. :)
"Ти виждаш нещата и питаш "Защо?". Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "Защо не?""
Джордж Бърнард Шоу
KristiqnK

Рейтинг: 1258

Мнениеот hitar_potar » Чет Сеп 25, 2014 3:10 pm

И какъв тип байк ще се води тва Синерджи? Ако е за спускане, на ДХХ2-ката й е спукана работата, щото хем е по-грозна, хем е по-тежка. А пък не изглежда като да е фрирайд байка - двойника на тая рамка е с немско потекло и немците го водят като спускарче. :)
Make it idiot-proof, and someone will make a better idiot.
Аватар
hitar_potar

Рейтинг: 2000

Мнениеот KristiqnK » Чет Сеп 25, 2014 7:04 pm

Вижте това мнение на Марто относно колелото:
kfx450r написа:
icemanlovers написа:Евала доста яки трасенца , с колега говорихме за гумите точно за тея трасета ...... та в крайна сметка с какви гуми кара ти по тея камъни и как беше пукаха ли се или ? Доста камънак имаше :) , сподели и за новата машина как е или как е спрямо dhx2 :beer:

Нормален избор на гуми Muddy Mary 2,35 vertstar и trailstar, с малко повече налягане от обикновено. Вътрешни Maxxis Welter Weight предна и Maxxis Freeride задна. За цялата седмица спуках една предна и една задна. Новата рамка е доста лека, стабилна (wheelbase 1230mm, BB - 35,5) и много удобна. Челният ъгъл в момента е 63. Има голям шанс да се предлага само с 27,5 wheelset-ове и може би ще замени сегашния DHX2 . :agree:

hitar_potar и аз като гледам ще измести DHX2-ката.
П.П.
хем е по-тежка.
Колко общо кг е целият RAM Synergy? :)
"Ти виждаш нещата и питаш "Защо?". Аз мечтая за неща, които никога не са били и питам "Защо не?""
Джордж Бърнард Шоу
KristiqnK

Рейтинг: 1258

Назад към Радост за окото (видео и снимки)