Здравейте приятели и колеги на откритото небе и чистия въздух. Карах доста време DRAG Hacker под доста време имам предвид около 7-8 год. Служеше добре твърдачето, но вече имах нужда от по добър байк, който да не е такъв ветеран. По принцип когато го обявих за продажба и започнах да търся колело , търсех с мека вилка за планински пресечен терен да става. След доста дни и седмици нищо не излизаше като предимно гледах вече употребявани колела и то в разумен ценови клас. Докато не видях едно колело което се различаваше от това което търсех но веломеханика когато го видя дори само на снимки ми каза че това е за мен колелото. става дума за TREK 2.0 Hybrid. Колелото когато пристигна се удивих на уникалното запазено състояние, когато го погледнах в сайта официалния как изглежда, ами то бе 1:1 гумите, лапата, кормилото всичко бе марковото на Bontragen. Нищо по колелото не бе сменяно и не бе ожулвано или драскано. Беше леко и адски пъргаво. Много ми допадна, не търсех твърдак но пък попаднах на съкровище, а кой знай може пък и да дойде време и него да продам за някое планинско, но до тогава вижте за какво става дума