айде и аз в кюпа да дам мнение малко.
екстра е всичко гледаш бързи карачи ала бала виждаш кво става по състезанията падане ала бала зрелище има!.
музиката да типично в негов стил приятна нищо в повече или по-малко увлича и зяпаш.
и сега идва едно голямо "НО" лично за мен е адски важно туй "НО" оператоската работа ако мога така да я нареча... е нема го никав всички кадри са само следене едно и също следене карача идва минава покрай камерата и заминава.Не приятното обаче е още нещо ... при разминаването с камерата камерата не може да хване всичко в близък план,което е нормално, но вместо каски и да набляга на конкретния карач... наш генчо снима всеки пък надолу към колелото... ем ни ма кефи.!Осветлението... еми дами и господа всичко при него е снимано баш когато слънцето е отгоре

дори в death or glory беше по добре май имаше доста красиви кадъри дори в началото с изкуствено осветление,което много ме грабна като идея и реализация....Ш ма извините ама ROAM е целия в игра с камерата слънцето филтри глупости от там като вземеш предвид факта,че има идея(а не хаотично снимане на тоя и ония),има кой да кара на различни места под различна форма... и оп ето ти един от най! филм до сега правени... between the tape... излиза в края на 2007 но става въпрос за неща случили се 2006... ами да гледайки го си мисля:брат тея хора са дали всичко за тоя филм подобро документално видео не съм гледал.Музиката идеята как са свързани каране интервю и музика... уникално подреждане по значимост на колоездачите вообще снимането пак е на ниво въпреки ,че снимаш състезание.
така,че Денисе не давай много много зор щото само с зрелище и музика не стават яките раоти . ок добър е наистина,но нивото пада след death or glory. иии тея кадри с зелени гори и храсталаци(в началото и на хил часта) снимани в 12 на обяд ... аре моля ти се...
п.с. ша ставам професор начи!
п.с.2 пък и къде снима той ... се едни и същите трасета за спускане демек всяка година ти гледаш кадри от едни и същи места.Не целия филм ама 50%

ае стига толко,че много го нахраних ама и по-добре!