maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
otka4al4o написа:Честито! Хубаво е че все повече момичета започват да карат!
wuminator написа:айдеее поредния обратен в БГ ? кое да гледам розовия ти байк ли братоо кажи ми по женско от това на къде ше идеш. то верно света е унисекс![]()
![]()
![]()
нз тва трябва да ми хареса ли? колко си "нестандартен" пък и да беше нещо невиждано ... ама има още 1 такова тка че губиш по точки
иначе ФР-а си ме радва
wuminator написа:айдеее поредния обратен в БГ ? кое да гледам розовия ти байк ли братоо кажи ми по женско от това на къде ше идеш. то верно света е унисекс![]()
![]()
![]()
нз тва трябва да ми хареса ли? колко си "нестандартен" пък и да беше нещо невиждано ... ама има още 1 такова тка че губиш по точки
иначе ФР-а си ме радва
DarKFate написа:wuminator написа:айдеее поредния обратен в БГ ? кое да гледам розовия ти байк ли братоо кажи ми по женско от това на къде ше идеш. то верно света е унисекс![]()
![]()
![]()
иначе ФР-а си ме радва
Mалко шит изказване...
kamikadze написа:DarKFate написа:wuminator написа:айдеее поредния обратен в БГ ? кое да гледам розовия ти байк ли братоо кажи ми по женско от това на къде ше идеш. то верно света е унисекс![]()
![]()
![]()
иначе ФР-а си ме радва
Mалко шит изказване...
е то па нестаа само яко яко яко .. да се пише .. като е розово да си се кефи .. явно е като сКУРкинси ...
честито яко розово колело младеж .. пожелавам ти и ризка розова да си купиш и прашки розови да си намериш ... и разбира се да казваш че си мъж ...
DarKFate написа:на живо цвета е някак... лилав!
maxvolume написа:Ей "did".. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 6 госта