В една друга тема бях обещал да пусна клипче със колело на сняг-Bike Drifting. По-принцип в клипа трябваше да има 3-ма карача, но в последствие остана само един, аз нямах подходяща гума, а Веско(другият Snow Drifter) си спука гумата.Клипчето е заснето без каска, НО с тази скорост - скоростта на костенурка, трябва да се постараеш много за да си удариш главата, през зимата най-много страдат краката, от падания, за това в този клип карача е с наколенки и повярвайте ми, до сега нито един път не сме си удряли главата при падане през зимата... Много се колебах дали да дам линк във форума именно заради това, че в клипа се кара без каска, но ще дам линка с молбата да не ми блъскате минуси, по-горе се аргументирах, защо каската няма роля в този клип!
Айде наздраве!

Замалко да забравя да дам линка - http://vbox7.com/play:9fbebb0a
Едит 1: За зимата и лятото имаме два различни чифта, за лятото са отделно, за зимата караме така: Отпред задължително трябва да има хубава гума с много сцепление, имал съм случаи, когато и двете гуми тръгват и няма начин за овладяване...Отзад е хубаво да има много износена гума, но без показващи се конци, а отстрани на гумата да е останал поне мъъничко грайфер за да може, като се наклониш много тези грайфери да те спират.