п.п огромни благодарности на Марто и Боби от Jester за указаната помощ и време

Аз мисля (нямам никаква информация и се изказвам само по картинка), че този шок е доста по- дълъг от предписанието. Просто наистина средното ми се вижда височко. Автора да каже как е байка и доволно ли се караveskoz написа:Нещоо...много ХС стойка...тая седалка нещоо...надолу а?
dembi написа:не е нищо особено за вас ....
dembi написа:но не всеки може да помоли техните за 4-5 бона за колело
marsa написа:Аз мисля че този шок е доста по- дълъг от предписанието. Просто наистина средното ми се вижда височко.
Metal_Psycho написа:Честитот.![]()
А за седалката - няма накъде по-надолу.....освен след намесата на диър ол' флекс
_SoRa_ написа::offtopic: Според мен нищо няма да се получи ако се резне с флекса. Рамката ще се изхаби. Горната тръба къде ще се дене![]()
AiR написа:онес там с белите мантий от Скотт са мислили като са го правили и са го предвидили, че човек може да се сети и да повърти с това колело. Демек, едното рамо на задницата е по-високо за да улеснява въртенето
Явно не са предвидили обаче това, че може потребителя да постави по- голям шок от предписанието. Средното очевидно е високо, и не може седалката в най- ниско положение да на височината на ХС байк. И водача май идва големичък, но това е друга тема.AiR написа:Колелото много радва като се загледаш. Вилката е прасе от класа, а това за високото централно е леко леко оптическа имама, тъй като онес там с белите мантий от Скотт са мислили като са го правили и са го предвидили, че човек може да се сети и да повърти с това колело. Демек, едното рамо на задницата е по-високо за да улеснява въртенето, не че ви трябваше да знаете
Момче изправяй завой, смъквай виражи и кърти камъни като гледаж да не жулиж много колелцето, евала пръсва
ХЕПИ НЮ БАЙК
veskoz написа:Нещоо...много ХС стойка...тая седалка нещоо...надолу а? Инак супер.
А тва за 4-5 хилки да не ти минава през акъла почети тук-там из форума,за да видиш с каква мъка, търпение, лишения и финансии сглабят почти всички съфорумци.
Тия с 4-5 от воле дето купуват... немогат да си напишат името правилно![]()
Байка ти е супер със здраве да го караш.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 25 госта