В този форум публикувайте теми от следните видове: 1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето. 2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика. 3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5
Виражите ги правихме около 3 дена, но поради стечение на обстоятелствата неможахме да довършиме плана от 4-5 виража. Една част от нас станаха 2ра смяна и няма кога да ги направиме. Тъй като това са ни първите виражи приемаме коструктивни критики . По 2рия има още работа но като се по-оправи времето ще го довършиме и ще направиме още.
малко по високички и масивни да са , иначе са много силни последната снимка като я гледам ми бие на една двойка виражи от трасето на Сопот , въпреки че не съм ходил все още там Все пак карам от има няма 8-9 месеца , но това не е за тази тема Евалата за виражите
Браво Ники , сега като сглоба колелото ще караме без да спираме . Между другото аз съм от хората с 2-рата смяна и не можах да помогна за виражите , но сега пролетта , лятото следващите виражи ще гледам да бачкам много