Public Link: http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... e7e2f9aa08
Малко лични впечатления: В началото, докато се събирахме и вече беше станала навалица, се появиха някакви съмнителни типове, които се оглеждаха наоколо доста краднешком, не бяха дошли с колела, което ме наведе на мисълта, че са дошли да гепсат нещо.

След политическите речи на няколко от гостите (май само запомних гл. архитект на София и кметицата Фандъкова - говориха за първата "истинска" вело-алея, която щяла да се отвори в Младост, някои практики от Германия, за които говори някакъв немец и т.н.... не запомних подробности), се даде старт в най-големия дъжд.
Браво на организаторите за уреденото движение и за това, че прибързваха пред колоната за да асистират на полицаите в спирането на движението!

Имаше повече хора със шлемове и каски, отколкото лично очаквах. Все пак се намираха позьори, които да се правят на голямата работа и да карат рисково по плъзгавите павета и асфалт. По-смешното беше, че точно един такъв индивид в началото с висока скорост се опита точно пред Александър Невски да се качи на бордюра, но съответно гризна павенцето и така се спря. Разбира се постара се малкото публика, които бяхме там (около 10 човека с организаторите), да го видим.

Лошо впечатление направи точно един от участници - мъж на около 30-35 год, който беше с жена си и тази двойка кара точно зад мен в... ъъъ - колоната

Шофьорите, които им се наложи да чакат в час пик, в някои случаи много ни се радваха и дори ни подсвиркваха, но в други съвсем отворено богословиха женската част от родата ни - ще кажеш, че секс и бира ги чака в петък вечер у тях...

Не успях да дочакам завършека, защото все пак вкъщи ме чакаше мусака и пуешко месец.
Като цяло приятно събиране, въпреки дъжда. Браво на организаторите за положения труд!