Велошествието от 4ти Юни 2010

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

Велошествието от 4ти Юни 2010

Мнениеот Sartor » Съб Юни 05, 2010 10:24 pm

Понеже видях, че темата за събитието е заключена, реших, че ще пусна тема със снимки тук.

Public Link: http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... e7e2f9aa08

Малко лични впечатления: В началото, докато се събирахме и вече беше станала навалица, се появиха някакви съмнителни типове, които се оглеждаха наоколо доста краднешком, не бяха дошли с колела, което ме наведе на мисълта, че са дошли да гепсат нещо. :nono:

След политическите речи на няколко от гостите (май само запомних гл. архитект на София и кметицата Фандъкова - говориха за първата "истинска" вело-алея, която щяла да се отвори в Младост, някои практики от Германия, за които говори някакъв немец и т.н.... не запомних подробности), се даде старт в най-големия дъжд.

Браво на организаторите за уреденото движение и за това, че прибързваха пред колоната за да асистират на полицаите в спирането на движението! :clap:

Имаше повече хора със шлемове и каски, отколкото лично очаквах. Все пак се намираха позьори, които да се правят на голямата работа и да карат рисково по плъзгавите павета и асфалт. По-смешното беше, че точно един такъв индивид в началото с висока скорост се опита точно пред Александър Невски да се качи на бордюра, но съответно гризна павенцето и така се спря. Разбира се постара се малкото публика, които бяхме там (около 10 човека с организаторите), да го видим. :smash:

Лошо впечатление направи точно един от участници - мъж на около 30-35 год, който беше с жена си и тази двойка кара точно зад мен в... ъъъ - колоната :dontknow: . През половината път не спря да нервничи, че всички карат бавно, игнорирах непринудените му забележки и присмехи към носенето ми на каската, както и към други участници - просто ми стана смешен: не знам за пред кого се прави на мъж, при положение, че жена му му обясни на няколко пъти, че не е "готин" с този си постъпки.

Шофьорите, които им се наложи да чакат в час пик, в някои случаи много ни се радваха и дори ни подсвиркваха, но в други съвсем отворено богословиха женската част от родата ни - ще кажеш, че секс и бира ги чака в петък вечер у тях... :dontknow:

Не успях да дочакам завършека, защото все пак вкъщи ме чакаше мусака и пуешко месец.

Като цяло приятно събиране, въпреки дъжда. Браво на организаторите за положения труд! :peace:
Аватар
Sartor

Рейтинг: 1995

Re: Велошествието от 4ти Юни 2010

Мнениеот marsa » Съб Юни 05, 2010 10:51 pm

OK, идват и моите снимки:
http://moiata.snimka.bg/friends/04-06-2 ... 507402.all

Беше гот, въпреки малкото събрали се. Музичката после кефеше, но нещо не дочаках ревюто, ако изобщо се е състояло :D
Кучетата си Изображение, колелото си Изображение.
Аватар
marsa

Рейтинг: 2000

Назад към Радост за окото (видео и снимки)