След няколко години припаднахме и нивото ни стана мега гига про
Ето ви малко материял да си имате , да припадате
Само да поясна че караме даунхил , точка
BurNiNg_IcE написа:Всичко започва на 25.12.2008г.![]()
Боби ПРЕЗИДЕНТ!![]()
![]()
Само ми кажи, що по дяволите си им снимал задните части, толкова ли неможа да им устоиш, че реши да си ги имаш и на снимка?
BurNiNg_IcE написа:Знаех си!
Добре че не дойдох и аз, че кой знае кво после ше праиш увас...
dEcLiNe написа:Ллелееее вц дх репорт 2011 сикрет трейнинг на атертънс и коварик. пълните грозници!
Geronimo написа:"Само да поясна че караме даунхил , точка"
Няма ли да покажеш някой кадър многоточие
dEcLiNe написа:Ллелееее вц дх репорт 2011 сикрет трейнинг на атертънс и коварик. пълните грозници!
Night_Falcon написа:dEcLiNe написа:Ллелееее вц дх репорт 2011 сикрет трейнинг на атертънс и коварик. пълните грозници!
Чшшшш алоооооу, я си карай там на мижавите трасета на сопот и боровец и не обиждай протата! Няма нужда да завиждаш, и ти ще можеш някой ден като нас!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dEcLiNe написа:Лелеллелелелеллелелеле аз ви опъвам мейнджърката на отбора секи ден бе и само автовози са Й в главата!!!
dEcLiNe написа:Night_Falcon написа:dEcLiNe написа:Ллелееее вц дх репорт 2011 сикрет трейнинг на атертънс и коварик. пълните грозници!
Чшшшш алоооооу, я си карай там на мижавите трасета на сопот и боровец и не обиждай протата! Няма нужда да завиждаш, и ти ще можеш някой ден като нас!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лелеллелелелеллелелеле аз ви опъвам мейнджърката на отбора секи ден бе и само автовози са Й в главата!!!
и ми знаеш името аз в Австралия карам по начало!тука идвам шото е по-хладно!
Night_Falcon написа:dEcLiNe написа:Night_Falcon написа:dEcLiNe написа:Ллелееее вц дх репорт 2011 сикрет трейнинг на атертънс и коварик. пълните грозници!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Лелеллелелелеллелелеле аз ви опъвам мейнджърката на отбора секи ден бе и само автовози са Й в главата!!!
и ми знаеш името аз в Австралия карам по начало!тука идвам шото е по-хладно!
Абе ясен си ми какъв си, на австралийското национално даже те е домързяло да се вяснеш! Аман от скапани позъори като тебе!
Oxliofa написа:ААААААААААААБе ти лууууууууууд ли си как може да показваш линията . Глоба 250 гроша САМО за тая снимка . точка .
did написа:За 35 минути - 29 мнения и все още никакво съдържание или "радост за окото"
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 9 госта