моя "байк"

В този форум публикувайте теми от следните видове:
1) Връзки и коментари за видеоматериали (клипове, пълнометражни филми и т.н.), свързани с колоезденето.
2) Теми, в които основната идея е да се пускат снимки с някаква определена тематика.
3) Теми, в които хората показват новите си велосипеди и компоненти, получават поздравления за тях и т.н.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 500 / 700 / 5

моя "байк"

Мнениеот JackBauer » Нед Мар 20, 2011 9:16 pm

JackBauer

Рейтинг: 1090

Re: моя "байк"

Мнениеот nqkoiem4o » Нед Мар 20, 2011 9:28 pm

IVAN98 написа:
nqkoiem4o написа:според мен едно ново колелце и него да надграждаш

:offtopic: Толкова пари е имал човека толкова е дал ти какво му се прдиграваш кои знае какъв боклук караш ти! :(!: :idea:

Прав си :beer: :beer:

п.п за някой може да е боклук,но аз сам си го правил и ми харесва
Последна промяна nqkoiem4o на Нед Мар 20, 2011 10:02 pm, променена общо 1 път
И бог е луд!!!

skypе:saho6411
nqkoiem4o

Рейтинг: 1208

Мнениеот IVAN98 » Нед Мар 20, 2011 9:51 pm

nqkoiem4o написа:според мен едно ново колелце и него да надграждаш

:offtopic: Толкова пари е имал човека толкова е дал ти какво му се прдиграваш кои знае какъв боклук караш ти! :(!: :idea: он топик Честито да си го караш със здраве и много кеф. :beer:
Изображение
Аватар
IVAN98

Рейтинг: 1068

Мнениеот JackBauer » Нед Мар 20, 2011 10:46 pm

Абе аз едвам навих наще да ми земат това и сега част по част ше го сменя цялото..само така могат да се излъжат.Сега се старая да строша рамката-смисъл естествено(чрез по-големи скокчета) :D
JackBauer

Мнениеот biker_bg » Нед Мар 20, 2011 11:18 pm

JackBauer написа:Абе аз едвам навих наще да ми земат това и сега част по част ше го сменя цялото..само така могат да се излъжат.Сега се старая да строша рамката-смисъл естествено(чрез по-големи скокчета) :D

Гледай и ти да не се строшиш "естествено" ,че тогава става лошо.Колелото има нужда от надграждане но всичко по реда си,малко по-малко и ще се получи добрата комбинация. :beer:
Аватар
biker_bg

Рейтинг: 1046

Мнениеот lorda1 » Нед Мар 20, 2011 11:32 pm

JackBauer написа:Сега се старая да строша рамката-смисъл естествено(чрез по-големи скокчета) :D

Не заслужаваш нищо!Вашите са ти купили първото по-серизоно колело а ти пък искаш да трошиш рамката :crazy: :crazy: Аз бих си го карал и поддържал с много любов и търпение,а ти пък....нямам думи..
maxvolume написа:Ей.. виж се къв си ЦЪРВУЛ бе.
lorda1

Рейтинг: 1081

Мнениеот royalracing » Пон Мар 21, 2011 7:59 am

lorda1 написа:
JackBauer написа:Сега се старая да строша рамката-смисъл естествено(чрез по-големи скокчета) :D

Не заслужаваш нищо!Вашите са ти купили първото по-серизоно колело а ти пък искаш да трошиш рамката :crazy: :crazy: Аз бих си го карал и поддържал с много любов и търпение,а ти пък....нямам думи..

:agree: Радвай се на това което имаш!По-добре ли щеше да е без него??!Помисли малко ;) Пък за ъпгрейди ще му дойде времето.Търпението е най-важно
I am SPECIALIZED
Аватар
royalracing

Рейтинг: 1180

Мнениеот Vikingonbike » Пон Мар 21, 2011 12:11 pm

Аз пък ще ти отговоря така :

Честито колело! Пожелавам ти само положително покачване на адреналина и много каране! :beer:
И още нещо, по повод написаното от теб - карай го колкото можеш (предполагам си ученик и имаш време), защото после идва един момент, когато работиш и си купуваш всичко сам. Само че, бачкаш за да изкарваш, да надграждаш, бачкаш за повече пари...но пък времето ти за каране намалява. :erm:
Аз на твоите години нямах възможност и за такова колело, за това радвай му се и вземи всичко каквото може да ти даде :D :beer:
КМЯ!
Аватар
Vikingonbike

Рейтинг: 2000

Мнениеот JackBauer » Пон Мар 21, 2011 1:56 pm

Не сте ме разбрали.Това колело го имам от 2 години и половина сигурно и малко по малко съм започнал да сменям частите.Знам че рамката не струва, но единствения начин за да я сменя е да се счупи, иначе нашите няма да сметнат за наложително да се купува нова рамка. А за да я счупя просто ще карам малко по бясно.Имал съм добри моменти, но ако искам да карам още по бясно ще ми трябва някоя здрава и стабилна рамка,която няма да ме изостави на някой скок.
JackBauer

Мнениеот Gen4eca » Пон Мар 21, 2011 4:29 pm

Ти си идиот! Пожелавам ти да доживееш да разбереш стойността на парите и да осъзнаеш какви глупости си написал тук!
Bombing for peace is like fucking for VIRGINITY!
Аватар
Gen4eca

Рейтинг: 1418

Мнениеот perfor » Пон Мар 21, 2011 4:39 pm

Правилно са ти казали, че не познаваш стойността на парите и какво са направили и правят за теб твоите родители... Нищо му няма на колелото! Карай си го и толкова! Като искаш толкова КОРАВА рамка - спести си пари от закуски,баби,лели, Коледа и прочие (да видиш събират ли се лесно),купи си желаната рамка, пък чак тогава да те видя дали ще се мяташ "бясно" както желаеш... Написал си глупости и правиш такива. За край ще останеш с празни ръце, но това си е твоя работа...

Научи се да оценяваш това, което имаш и да му се радваш. По-доброто идва след това...

Със здраве!
:beer:
Ich trinke um meine Probleme zu ertrinken, aber diese Bastarde koennen schwimmen!
Аватар
perfor

Рейтинг: 1220

Мнениеот JackBauer » Пон Мар 21, 2011 7:03 pm

Значи по принцип да не се обиждаме ама не издържам.Охлюви такива(говоря за ей тия изявени моралисти) не сте запознати как стоят нещата.Това колело е с 90% мои пари и 10% от нашите И като казах че едвам са се навили имах предвид че едвам са се съгласили да си взема такова скъпо,според тях колело(имайки предвид,че старото ми струваше 100 лева).И като казах че се искам да сменям рамка след като се счупи тази ИМАХ ПРЕДВИД ,че ще излизам по често да карам на по натоварени пътечки и нищо повече.Няма да си удрям колелото с чук или да го режа с ножовка или да скачам върху него,просто ще карам по често,както вече споменах.АКО ще говорите нещо нека все пак да бъде относно колелото, а не да ми изнасяте урок по морал.И СЛЕД КАТО РАМКАТА СЕ СЧУПИ СЕ ПОДСИЛВА ,ПРОДАВА И СЕ ИЗБИВАТ ПАРИТЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО МИСЛЯТ ДА ДОПИСВАТ ПОУЧИТЕЛНИ УРОЦИ ОТНОСНО СТОЙНОСТТА НА ПАРИТЕ!!!!!!
JackBauer

Мнениеот did » Пон Мар 21, 2011 7:27 pm

JackBauer написа: СЛЕД КАТО РАМКАТА СЕ СЧУПИ СЕ ПОДСИЛВА ,ПРОДАВА И СЕ ИЗБИВАТ ПАРИТЕ ЗА ТЕЗИ КОИТО МИСЛЯТ ДА ДОПИСВАТ ПОУЧИТЕЛНИ УРОЦИ ОТНОСНО СТОЙНОСТТА НА ПАРИТЕ!!!!!!

Ти си идиот. Доказвал си го и преди.

След като рамка от такъв клас се счупи, тя се изхвърля. Може да се завари и да се ползва от някой по-лек за градско колело, след като му се ПОДАРИ и му се обясни, че това е временно решение за кротко каране по асфалт!

Пари от счупена рамка не се търсят!!!

Изображение
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот JackBauer » Пон Мар 21, 2011 8:01 pm

поредният бизнесмен...ей разбирач не 1 или 2 пъти съм виждал обява в която се продават счупени подсилени колелета.И АЕ СПРИ ДА ОБИЖДАШ ЧЕ ЩИ ТЕГЛЯ ЕДНА МАЙНА НАКРАЯ ДЕ****А И РАЗБИРАЧИ ДЕТО СЕ НАВЪДИХTЕ.АДМИНЕ АКО ПРОЧЕТЕШ ОЩЕ ЕДНА ОБИДА МОЛЯ ИЗТРИЙ ТЕМАТА!!!
JackBauer

Мнениеот did » Пон Мар 21, 2011 9:02 pm

JackBauer написа:ей разбирач не 1 или 2 пъти съм виждал обява в която се продават счупени подсилени колелета.

Някъде да съм твърдял, че само ти си идиот? :dontknow:
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот JackBauer » Пон Мар 21, 2011 9:18 pm

Ти за голям професор ли се имаш бе.Чичка критик на 30 години.Не оправил своите проблеми гледа другите.И какво като имаш колело за 5 хиляди лева голям ли си байкър??Всеки може да научи 30 части на колелото.Ае земи млъкни че от такива нещастни чичковци като тебе,които си нямат друга работа освен да се правят на ВЕЛИКИ във форумите направо ми е омръзнало.
JackBauer

Мнениеот biker_bg » Пон Мар 21, 2011 9:21 pm

JackBauer написа:...

Първо се научи да пишеш!Не си на годините на did ,че да му говориш така и ти сам си направи мръсно като почна да се правиш на остроумен и велик.
п.п По-добре се укроти малко или ще ти се случи случка от типа на "баннат за една седмица".
Аватар
biker_bg

Рейтинг: 1046

Мнениеот dancho717 » Пон Мар 21, 2011 9:30 pm

did написа:
JackBauer написа:ей разбирач не 1 или 2 пъти съм виждал обява в която се продават счупени подсилени колелета.

Някъде да съм твърдял, че само ти си идиот? :dontknow:

:offtopic: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: :roll2: (извинявам се,не се сдържах) :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :roll2: :roll2: :roll2:
Аватар
dancho717

Рейтинг: 1152

Мнениеот JackBauer » Пон Мар 21, 2011 9:32 pm

Какво го защитаваш бе държи се лошо с всеки човек от форума.Не му приляга на годините според мен.. Не знам за твоето мнение но очевидно не те бърка
JackBauer

Мнениеот did » Пон Мар 21, 2011 9:32 pm

JackBauer написа:Чичка критик на 30 години.

Грешиш. Почти на 40 съм.
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот JackBauer » Пон Мар 21, 2011 9:45 pm

Тогава съвсем не ти приляга да нагрубяваш и обиждаш другите от форума.Нищо не ти пречи да се държиш по учтиво нали?
JackBauer

Мнениеот 5roff » Пон Мар 21, 2011 9:47 pm

JackBauer написа:Какво го защитаваш бе държи се лошо с всеки човек от форума.

Е с мен не се е държал лошо... защо ли?

Този форум е добър, не заради хора като теб, а заради такива като него. Тук казвам, като член на този форум и негов привърженик, тук няма нужда от такива като теб! Ти си безсмислен!

Колкото до колелото ти- в ръцете ти е същото като теб (това се отнася и за всяко друго колело, в ръцете ти), празно!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Редакция: JackBauer, прочел съм голяма част от мненията му (както и на три, четири други потребитли)*.

*Като жокер ще ти кажа, че мненията им съм ги намерил случайно с търсачката.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Не, просто ти отговорих. Никой не е длъжен да ти е чистачка и да ти бърше нас*аното.
Последна промяна 5roff на Пон Мар 21, 2011 10:14 pm, променена общо 3 пъти
Antares написа: Форума не е явно отражение на това, какви са хората, не може и да бъде. Виртуалната комуникация винаги ще е осакатена като съдържание
Аватар
5roff

Рейтинг: 1944

Мнениеот JackBauer » Пон Мар 21, 2011 9:53 pm

Добре влез и разгледай в повечето теми в който е писал да видиш как се държи.И щом форума е толкова добър заради него...Нека си разбира от нещата,но да не се прави на Господ.
П.П : И ти май се опитваш да си остроумен така като гледам ,но нещо не ти приляга.Така че гледай си работата(най-меко да ти го кажа),защото във форума не би трябвало съфорумниците да се обиждат един-друг но вие това не го спазвате.

АДМИНЕ, МОЛЯ ТРИЙ ТЕМАТА.НЕ ВИЖДАМ СМИСЪЛ ОТ НЕЯ ВЕЧЕ...
JackBauer

Мнениеот kubetata » Пон Мар 21, 2011 11:58 pm

Честито ти кросче.

:offtopic: @Jackbauer ... и поука не си си взел май... дид е много точен! ТИ не си. Явно и не си запознат и с това, че не е желателно да се спори с членове на форума.
Последна промяна kubetata на Пон Мар 21, 2011 11:59 pm, променена общо 1 път
Тъй кат' стане..
Аватар
kubetata

Рейтинг: 1709

Мнениеот Gen4eca » Пон Мар 21, 2011 11:59 pm

JackBauer написа:във форума не би трябвало съфорумниците да се обиждат един-друг

Пич, хората се опитаха да ти кажат тактично, че не си прав, но не разбра, нали?
JackBauer написа:Сега се старая да строша рамката-смисъл естествено

Gen4eca написа: Ти си идиот!

did написа:Ти си идиот. Доказвал си го и преди.!

JackBauer написа:Не сте ме разбрали....за да я счупя просто ще карам малко по бясно

Кажи на мама и на тате да ти купят каска и се метай!
Bombing for peace is like fucking for VIRGINITY!
Аватар
Gen4eca

Рейтинг: 1418

Мнениеот kriisoo » Вто Мар 22, 2011 9:31 am

Ти очакваш тука са всички да сме, като неразбиращите ти приятели, който само охкат и припадат по колелото ти ... Е да ама не ... Има хора, който ще ти кажат ЧНБ ! и тва е... други ще ти кажат, какво да смениш, за да имаш един сносен байк :)

Айде успех за напред :agree:
Аватар
kriisoo

Рейтинг: 1254

Мнениеот fall_out » Вто Мар 22, 2011 11:01 am

Я оставете детето на мира, ако е под 15-16 е нормално да не мисли и разсъждава като възрастен, не може да му наливате акъл от дистанцията на 10-20 години например. И той като всички нас ще трябва да си троши главата ( не в буквалния смисъл).

А за автора на темата - давай го малко по спокойно, вслушвай в това което ти казват защото повечето са прави, и недей да избухваш за най-малката глупост - бъди хладнокръвен, без значение дали е за някакъв форум или за нещо друго, не може да си изпускаш нервите за всяко нещо. Карай си колелото с кеф и мисли къде и как ще караш, а не как ще го строшиш. :agree:
Аватар
fall_out

Рейтинг: 1685

Мнениеот JackBauer » Вто Мар 22, 2011 3:20 pm

Мерси за написаното от fall_оut и kriisoo.Не съм очаквал някой да ахка от колелото ми.Просто не ми е приятно да ме обиждат.
JackBauer

Мнениеот Pe6kyYy » Вто Мар 22, 2011 10:07 pm

Колега защо не приемеш критиките на на хората които разбират в пъти повече от теб. И аз си пуснах тема за колелото там започнаха да ме убиждат и аз видях мойте грешки, следователно ги поправих. Ти си "на мама детето", ще ме извиняваш ама си е точно така. За да се насилваш да счупиш здраво колело с мисълта че родителите ти ще ти вземат нова рамка щом като си счупил тази , ме навежда на това че ти никога не си събирал пари. И аз съм като теб, моите родители са твърдо против карането на колело в стил ДХ, АМ и др. НЕ са ми помогнали с 1 лев който да е даден директно за колелото. Парите съм си ги спестявал до последната стотинка, за да си сглобя нещо що годе приличащо на колело. И негледам да го аграря и тормозя, за да ми купят нова рамка, защото това няма да стане никога. Ако я счупя ще трябва отново да събирам пари и аз да си я купя. За това пази си колелото събирай си пари и негледай как да си счупиш рамката (и главата), ами леко по-леко си събирай пари и като събереш сменяш рамката и готово.
За връзка с мен 0882626753 ЛС или скайп alfata_95 Oт Тетевен съм.
Аватар
Pe6kyYy

Рейтинг: 1108

Мнениеот JackBauer » Вто Мар 22, 2011 10:42 pm

Ок ,но това за"на мама детето"изобщо не е вярно.Доста рядко разчитам на парите на нашите,защото просто не искам да товаря допълнително финансовото положение.И аз като теб събирам сам пари за всички счупени части.И това за рамката е единственото нещо,което ще ми купят те и то по повод рожден ден иначе без повод не очаквам подаръци .

П.П: :offtopic: :offtopic: :offtopic:
JackBauer

Следваща

Назад към Радост за окото (видео и снимки)