http://www.vbox7.com/play:31ec5447
Приятно гледане !
ПП:Това не е целият отбор, тук сме само няколко симпатяги.
drumboy написа:Прекрасно!
Но сякаш този с рама спуска най-добре
windv написа:...та в тоя ред на мисли, влюбвали ли сте се на сън? Там обикновенно няма две-три...Лудо е влюбването, а като се събудиш - Хац...
spruld0g написа:Този с DHX-a да земе да понаучи трасето, че е доста бавничък. Иначе браво за клипа, добре сте го направили .
kubetata написа:Хамака да вземе малко да ги пусне тези спирачки.. Добро каране иначе.![]()
На лято като идвам в Стара Загора ще пиша в тази тема ако не я заключат!
M.Wasilew написа:kubetata написа:Хамака да вземе малко да ги пусне тези спирачки.. Добро каране иначе.![]()
![]()
Единствено пичагата с твърдачето се отпуска , вие пък не смеете да пуснете спирачките.. дайте жега на тия геймблъри DHX-ове![]()
Иначе качеството много ми хареса ! Браво за него
PRobably написа:Готин клип,пича с челадинката и ht2 разцепва!
п.п гледах го пак и пак супер много се изкефих на пича с твърдака.@nisanz дай му гамблерчето за едно спускане да се види наистина какво може.
M.Wasilew написа:kubetata написа:Хамака да вземе малко да ги пусне тези спирачки.. Добро каране иначе.![]()
![]()
Единствено пичагата с твърдачето се отпуска , вие пък не смеете да пуснете спирачките.. дайте жега на тия геймблъри DHX-ове![]()
maverick4o написа:Викам да го намалиш малко качеството на 720p да речем че не мога да го гледам.
maverick4o написа:Човекът с бялата тениска е Николай.Той наистина има доста добре изградена техника и много добра линия на почти всички трасета у нас.Не знам дали има някои да го барне с твърдак
PowerSlide написа:maverick4o написа:Човекът с бялата тениска е Николай.Той наистина има доста добре изградена техника и много добра линия на почти всички трасета у нас.Не знам дали има някои да го барне с твърдак
Ми хубуИма национално първенство, нека се появи там.
Относно клипа - видеомонтажа е о-т-в-р-а-т-и-т-е-л-е-н
nisanz написа:M.Wasilew написа:kubetata написа:Хамака да вземе малко да ги пусне тези спирачки.. Добро каране иначе.![]()
![]()
Не сме смеели да караме, ела на живо виж какво е положението, че да се изразяваш така... Единствено с dhx-a го оправдавам, защото още опознава трасето и няма опит на него.На живо е доста по-стръмно и рябва да знаеш всяко детайлче, тъй като не е изчистена пътеката и има пънчета навсякъде.Както караш, хваща ти крака, губиш равновесие и се смилаш. Ще ходим с резачка да ги чистим скоро, че е доста кофти
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 16 госта