vanko94 написа:
предстой смяна на лапа курбели шок,кормило.
BurNiNg_IcE написа:vanko94 написа:
...рамка...
Иначе честито!
vanko94 написа:мерси,уверявам те че рамката е здрава и се е доказала.
Evgeni написа:Задната главина също е за смяна![]()
Чнб.
Evgeni написа:На шлиц?Съмнявам се.
BurNiNg_IcE написа:vanko94 написа:мерси,уверявам те че рамката е здрава и се е доказала.
А аз те уверявам, че няма смисъл да набиваш пари за шок за тази рамка...
vanko94 написа:е не е на шлиц но не ми е правела проблем от както я взех щото я комбинирах с прилична касета , я кажи предимствата на шлица че скоро може и да сложа
lusi5001 написа:Яка вилка ?:
lusi5001 написа:Яка вилка ? Та това е ХЦР пребоядисан в бяло , с лепенка фокс![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честит баик и мнгого безаварийни километри
VOLATGE написа:да. Това е Вирусно колело което се небива в главата на неразбиращ човек и тоИ яко се прецаква, ако налива пари без и идеята да смени рамката.!
Иначе Честито![]()
Ivomalkiq написа:Вирусче ли е това? Изглежда красиво, честито!
VOLATGE написа:a как напражи стеншъните златни ??
exiteyes написа:Шапка ти свалям, дори моята тема не успя да набере толкова много и все различни коментари. Блъскай си го със здраве по бордюрите.
vanko94 написа:мерси,уверявам те че рамката е здрава и се е доказала.
Alex Madman написа:vanko94 написа:мерси,уверявам те че рамката е здрава и се е доказала.
Здравей!
Според мен няма смисъл да наливаш повече пари в това колело (то няма да са смени на вилки, на главини, шини, скорости и пр. и пр.). Като за първо колело става, всички тук сме започнали от подобни (никой не може да ме убеди, че веднага се е качил на колело за 1000лв.), няма лошо да го поддържаш, но идва момент, в който просто трябва да теглиш чертата, тоест да си поставиш граница, за това колко пари ще налееш в него. Аз съм на мнение, че подобни рамки са бездънни ями: колкото и средства да наливаш в тях, никога не се получава нещо хубаво (един от многото проблеми на твоята рамка: виж къде е средното). За това по- добре покарай го още така, както е в момента, учи се на техника, трупай опит и когато сметнеш, че е дошло времето, продай го и си вземи нещо, което да ти позволи да се развиваш. Това е от мен, надявам се да си ме разбрал.
vanko94 написа:ето го и моят байк
vanko94 написа:какво му има на средното
vanko94 написа:какво му има на средното
PRObably1 написа:vanko94 написа:какво му има на средното
Ниско е,не ти ли опира в бордюрите и като завиваш?
Чнб.
Назад към Радост за окото (видео и снимки)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта