Нещо такова ли Модератори: did, naka76, bikezilla
Нещо такова ли taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
beauty написа:"...почват едни перпедиколярни върхове по черен път, който се бута надолу."Постарали сте се!
![]()
TheAnimal написа:Тея 75 ще ги пропусна, ще ги оставя на "конкуренцията"...Идвам, за да карам и да ми е "гадно".

kosiani написа:Може и да не съм видял, но в колко часа ни искате в Тополово?
kosiani написа: в колко часа ни искате в Тополово?

naka76 написа:kosiani написа:Може и да не съм видял, но в колко часа ни искате в Тополово?
Към 12 часа
kibikoff написа:kosiani написа: в колко часа ни искате в Тополово?
за Габровци по-рано![]()
и си носете терлици - ши пущам Музиката да свири
tanya написа:Как е пътят от Асеновград до Тополово?

azoic написа:tanya написа:Как е пътят от Асеновград до Тополово?
Не е първа младост, но си е ОК. Поне така беше миналата година
bdz43r написа:Няма тема за транспорт, явно няма голямо търсене, ама аз се оглеждам за едно транспортно място от София.
Alpina написа:Искам да споделя една градивна критика към някои от нас - нека този път се постараем, да не замърсяваме водата в коритата на чешмите, покрай които бивакуваме.
Не мисля че е трудно да си налеем такава в бутилка, с която да си измием ръцете със сапун някъде встрани или да не плюем пастата за зъби в нея. Същото важи и за миенето на приборите.
Не за друго, но това не са мивките вкъщи и водата в коритата не се оттича отдолу - с цел. Тя служи за водопой на животни и не случайно се събира в такива корита, инак просто нямаше да ги има.
Не би трябвало да ни е проблем? Все пак както си събираме останалите боклуци, за да не си личи че сме били там, така би било хубаво и в това отношение да не оставяме следи, които с дни след това
си личат, просто защото тази вода не се сменя за час или два.
Alpina написа:Искам да споделя една градивна критика към някои от нас - нека този път се постараем да не замърсяваме водата в коритата на чешмите, покрай които бивакуваме.
Не мисля че е трудно да си налеем такава в бутилка, с която да си измием ръцете със сапун някъде встрани или да не плюем пастата за зъби в нея. Същото важи и за миенето на приборите.
Не за друго, но това не са мивките вкъщи и водата в коритата не се оттича отдолу - с цел. Тя служи за водопой на животни и не случайно се събира в такива корита, инак просто нямаше да ги има.
Не би трябвало да ни е проблем? Все пак както си събираме останалите боклуци, за да не си личи че сме били там, така би било хубаво и в това отношение да не оставяме следи, които с дни след това
си личат, просто защото тази вода не се сменя за час или два.
RedHawk написа:Аз да попитам, че да не би да не съм разбрал добре :
По сведенията до тук за началната точка - става въпрос за с. Тополово - Асеновградско нали?
outfaced написа:RedHawk написа:Аз да попитам, че да не би да не съм разбрал добре :
По сведенията до тук за началната точка - става въпрос за с. Тополово - Асеновградско нали?
Мдам

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 14 госта