Само без пожелания "да ви върви по вода"
Модератори: did, naka76, bikezilla
vaa написа:ПП>Мира, гарантирам за един нов елемент, който не е за подценяване!
Книжките са нагласени, сега остана да наглася и останалия багаж taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
Alpina написа: "да ви върви по вода"

did написа:Бира - както обикновено, т.е. - няма...
azoic написа:...след "метлите" ще има ли
CECO написа:azoic написа:...след "метлите" ще има ли
Този ден(първият) аз мета и приемам подкупи, бартери и др. материални и нематериални блага...

CECO написа:Този ден(първият) аз мета и приемам подкупи, бартери и др. материални и нематериални блага...

TheAnimal написа:Хъм, интересно. Да видим, дали EmZo ще се сдобие с конкуренция. Ориентирай го, по червеният фенер пред палатката ми.

azoic написа:А, аз пък още не съм си я взел от Митака, две години все нещо се разминаваме в началото или края

GF написа:Всичко върви "по вода"
... беше паметно outfaced написа:Приключението в неделя определено разшири разбиранията за най-тежкото време ставащо за каране... беше паметно
![]()

Минал си сеspirov92 написа:От една страна ме човърка съмнението че съм се минал с предварителното прибиране, от друга - се притеснявам за вас...
taurus13 написа:Нема се предавате ей....вий сте българи. Събудете се..движете се...раз-два-раз-два...шляп-пляс.

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 15 госта