Модератори: did, naka76, bikezilla

joropc написа:did написа:...ще направим една статистика за средния брой спукани гуми
На километър или на човек?

Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
taurus13 написа:Ако искате да си мерим броя на лепенките по гумата

taurus13 написа:Де да знам...аз една гума се опитвам да я направя двуслойна - втория слой е от лепенки. Тая нощ сънувах, че в Родопите един огромен бодил 4мм ми е пробил гумата и бях малко разочарован, щото нали в Родопите нямало много големи бодили
Обаче ако вземем да си мерим шевовете по външната гума, няма кой да ме победи там. За ПВ обаче ще си сложа нов галош.
 С бял, зелен и червен конец е бродирал С.К.А.
 С бял, зелен и червен конец е бродирал С.К.А.  
 Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
hitar_potter написа:Мира ще спечели класацията. It's revenge time!

Усещам, че май сте подготвили много вело-мамби.
  Усещам, че май сте подготвили много вело-мамби.

. Ще се видим по-нататък
 . Ще се видим по-нататък  

tanya написа:Ще си жертвам част от кожата на ръцете, но в никакъв случай няма да си прекарам новото джърси с дълъг ръкав през трънаците

TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"

Имам снимка на събитието, ама няма да показвам. Тааааа внимавайте с костенурките!
 Имам снимка на събитието, ама няма да показвам. Тааааа внимавайте с костенурките!   

did написа:...Вдигнах аз една около 2 кила да и се порадвам, пък тя ме опика. Всъщност, не беше като опикаване, ами с нещо бяло слузесто...

Newone написа:Да не е била болна от нещо вене/костену/рическо? По-добре се прегледай....

Ако ли не, със старото, то малко на парцал мяза, след Кресненските ни похождения
 Ако ли не, със старото, то малко на парцал мяза, след Кресненските ни похождения  И да знаете че като Креснеските тръни на друго място не съм виждал, както каза Кроко: Не тръни а човекоядци
 И да знаете че като Креснеските тръни на друго място не съм виждал, както каза Кроко: Не тръни а човекоядци 
 Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
did написа:Вдигнах аз една около 2 кила да и се порадвам, пък тя ме опика. Всъщност, не беше като опикаване, ами с нещо бяло слузесто... Наката предположи, че се е изхвърлила, щото ме е харесалаИмам снимка на събитието, ама няма да показвам. Тааааа внимавайте с костенурките!

tisho написа:http://kriva.org/bg/%D0%9E%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%88%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B0
ъ-ъ-ъ, в колко часа, все пак започва ден први?

did написа:tisho написа:http://kriva.org/bg/%D0%9E%D0%BF%D0%B8%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5_%D0%BD%D0%B0_%D0%BC%D0%B0%D1%80%D1%88%D1%80%D1%83%D1%82%D0%B0
ъ-ъ-ъ, в колко часа, все пак започва ден први?
По обяд някъде. Ама за да се оправят регистрациите, хубаво ще е доста преди това тълпата нашественици да заприижда. Първият ден се минава спокойно за около 4 часа с цялото мотане и снимане, но ако добавим къпането в Арда, може да стане и 8 часа.
Разбира се, това ще бъде обявено и официално, а не в спамърската тема.
Скоро официалната окончателна информация ще потече. Финалният GPS-трак е готов и малко се различава от описанието.
Stay tuned!
Между другото, тази маркировка още си стои: http://bikedir.com/usr/did/markirane-bira/
 Имайки в предвид моят стил на каране
 Имайки в предвид моят стил на каране 
 Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!

TheAnimal написа:Съкровище, няма се плашиш ще се влачим заедно най-отзад.
Обещавам , че ще те пазя от хищните животни ако замръкнем

A oт себе си можеш ли да го опазиш?
 A oт себе си можеш ли да го опазиш?   

THEZOGGO написа:Само времето да е с нас, да не вали.

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 22 госта