тучо чучо написа:Няма ли вълнение, очакването не ви ли човърка?!Че напишете нещо, де. Утре се събираме, не се ли радвате?!

не се радваме!
съжаляваме!

айде тръгвайте, че да си пишем тук на спокойствие лузърите

Модератори: did, naka76, bikezilla
тучо чучо написа:Няма ли вълнение, очакването не ви ли човърка?!Че напишете нещо, де. Утре се събираме, не се ли радвате?!

gssatcc написа:Да не говорим такива нови като мен как да разберат даже за какво става въпрос. Това е топ секретното събитие
 Каквото се случва в ПВ, си остава в ПВ
 Каквото се случва в ПВ, си остава в ПВ  

kibikoff написа: айде тръгвайте, че да си пишем тук на спокойствие лузърите

Сега мълчание. Е, голямо БЛАГОДАРЯ от мен за пореден/последен/ път
 Сега мълчание. Е, голямо БЛАГОДАРЯ от мен за пореден/последен/ път   До нови срещи Криви
 До нови срещи Криви  
 Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
sos написа:Казвам ви. Светът се е променил. Преди след края на ПВ почваха едни благодарности, едни хвалбиСега мълчание. Е, голямо БЛАГОДАРЯ от мен за пореден/последен/ път
До нови срещи Криви

sos написа:Казвам ви. Светът се е променил. Преди след края на ПВ почваха едни благодарности, едни хвалбиСега мълчание. Е, голямо БЛАГОДАРЯ от мен за пореден/последен/ път
До нови срещи Криви

тази година хич не бях във форма и липсата на брутални места с бутане ме спаси от това да се чувствам като бит с мокър парцал вечер на лагера
 тази година хич не бях във форма и липсата на брутални места с бутане ме спаси от това да се чувствам като бит с мокър парцал вечер на лагера 
 определено карах много много повече края на пътеката към Забърдо си го избутах като момиченце просто за безопасност
 определено карах много много повече края на пътеката към Забърдо си го избутах като момиченце просто за безопасност  но ако нямаше 10 метрова пропаст щях да се пробвам със сигурност.Разбрах че изненадата е пропаднала тази година
 но ако нямаше 10 метрова пропаст щях да се пробвам със сигурност.Разбрах че изненадата е пропаднала тази година  но това също си е вид изненада:D Имаше запознанства с нови хора имаше малко нови пътеки
 но това също си е вид изненада:D Имаше запознанства с нови хора имаше малко нови пътеки  и определено пренасянето на багажа в лагера до Дряново беше много добра работа в екип
 и определено пренасянето на багажа в лагера до Дряново беше много добра работа в екип  чак ми се искаше някой с камера да мине по цялата верига и да я заснеме
 чак ми се искаше някой с камера да мине по цялата верига и да я заснеме 

Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!
sos написа:А бе, на мен ли така ми се струва или общата снимка от ПВ-16 нещо се бави

или всички са препили по празниците, още седмица ако няма информация ще започна да се притеснявам
 или всички са препили по празниците, още седмица ако няма информация ще започна да се притеснявам

nikoi написа:Часовника тиктака вече.....
Остват само 23ч и 53 мин.

информациика
 информациика  сега няма нищо
 сега няма нищо  Има няма 2 седмици остават
 Има няма 2 седмици остават 

XaCkBuTukC написа::popcorn:
Не остана!
Предни години винаги е имало някой друго тиизърче снимчицаинформациика
сега няма нищо
Има няма 2 седмици остават

?
 ?
XaCkBuTukC написа:Свирки против Родопски Алигатори ще се раздават ли на старта?

Нека движението да не спира
 Нека движението да не спира   Леко съм тъжен, че преди години всички се надпреварваха след приключване да драснат едно благодаря. Явно хората са доста заети
 Леко съм тъжен, че преди години всички се надпреварваха след приключване да драснат едно благодаря. Явно хората са доста заети 
 Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 10 госта