PowerSlide написа:В момента дегустирам Черешовата ракия ... PU5 Special Edition
Може да не слагаш етикет на бутилката. Сега режа стикерите

Модератори: did, naka76, bikezilla
PowerSlide написа:В момента дегустирам Черешовата ракия ... PU5 Special Edition

did написа:Сега режа стикерите

TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"

Много ясно, че всичко ще им се провали
 Много ясно, че всичко ще им се провали  

abs написа:Мите, няма какво да се заблуждаваме. На всички им е ясно, че сме се погрижили за всичко..

abs написа:Мите, няма какво да се заблуждаваме. На всички им е ясно, че сме се погрижили за всичко..
 Ако гръмнем язовирната стена на язовир Кърджали, дали ще може да се кара по дъното на язовира или ще е кално?
 Ако гръмнем язовирната стена на язовир Кърджали, дали ще може да се кара по дъното на язовира или ще е кално?  

TheAnimal написа:Подготвила съм си...

did написа:abs написа:Мите, няма какво да се заблуждаваме. На всички им е ясно, че сме се погрижили за всичко..
Догодина, ако пак има такова застъпване с други масовки, може и да не харчим пари за тротил. Явно самата заплаха е достатъчна. Ся ко ше го правим тоя тротилАко гръмнем язовирната стена на язовир Кърджали, дали ще може да се кара по дъното на язовира или ще е кално?

TheAnimal написа:Друга химя трябва ли ми?

joropc написа:TheAnimal написа:Друга химя трябва ли ми?
Другото ще го нося аз, ама не е химия.....само натурални продукти.

...  при обмазване на кържели преди изваждане.
   ...  при обмазване на кържели преди изваждане.

abs написа:Ще го изсушим с напалма - нали и от него остана след преговорите с РДГ Кърджали..

Анелия написа:Малко ми е неудобно...но имам питане относно тоалетната. Може ли на всеки бивак да изкопаваме по една-две дупки и да заграждаме временно с някакви найлони или платна (виждала съм такива "тоалетни" по къмпингите), а после преди тръгване да ги заравяме. Защото мисля, че 111 души като оставят по една купчинка всяка сутрин в близките горички, мерориятието ще стане доста миризливо

Rayko написа:Че те найлоните повече замърсяват от "другите неща".
 Представаш ли си през цялото време носиш едни и същи кила
 Представаш ли си през цялото време носиш едни и същи кила  Вместо да олекваш
 Вместо да олекваш 
 Иначе се казвам Добри!
Иначе се казвам Добри!

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта