PowerSlide написа:В момента дегустирам Черешовата ракия ... PU5 Special Edition
Може да не слагаш етикет на бутилката. Сега режа стикерите

Модератори: did, naka76, bikezilla
PowerSlide написа:В момента дегустирам Черешовата ракия ... PU5 Special Edition
did написа:Сега режа стикерите
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
abs написа:Мите, няма какво да се заблуждаваме. На всички им е ясно, че сме се погрижили за всичко..
abs написа:Мите, няма какво да се заблуждаваме. На всички им е ясно, че сме се погрижили за всичко..
TheAnimal написа:Подготвила съм си...
did написа:abs написа:Мите, няма какво да се заблуждаваме. На всички им е ясно, че сме се погрижили за всичко..
Догодина, ако пак има такова застъпване с други масовки, може и да не харчим пари за тротил. Явно самата заплаха е достатъчна. Ся ко ше го правим тоя тротилАко гръмнем язовирната стена на язовир Кърджали, дали ще може да се кара по дъното на язовира или ще е кално?
TheAnimal написа:Друга химя трябва ли ми?
joropc написа:TheAnimal написа:Друга химя трябва ли ми?
Другото ще го нося аз, ама не е химия.....само натурални продукти.
abs написа:Ще го изсушим с напалма - нали и от него остана след преговорите с РДГ Кърджали..
Анелия написа:Малко ми е неудобно...но имам питане относно тоалетната. Може ли на всеки бивак да изкопаваме по една-две дупки и да заграждаме временно с някакви найлони или платна (виждала съм такива "тоалетни" по къмпингите), а после преди тръгване да ги заравяме. Защото мисля, че 111 души като оставят по една купчинка всяка сутрин в близките горички, мерориятието ще стане доста миризливо
Rayko написа:Че те найлоните повече замърсяват от "другите неща".
Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта