mover написа:2. Не съм го чул в оригинал, но стана култово: Герой е отново Човекът.С плиткия бански: "Някой да има масълце ..... не за мен, за веригата де ...."
Няма и как да си присъствал, понеже това е нечия творческа интертерпретация на неразигравал се епизод (; Не зная какво точно ви привлече дотолкова вниманието, че даже и анекдоти за скромнта ми особа се пръкнха, но пък на мен ми е забавно, пък и се връщам от планина с тен, какъвто не бих добил и на морето за същото време
По същество - случката е от втория бивак от Комплексна вселена 5+3i - толкова не съм се бил смял от страшно много време...
Събрали сме се около огъня всички,
did държи в ръцете си една кравешка тазобедрена кост, наодобяваща по форма череп. В един момент зад него пристъпва
ХристоС. (аз) с изнендващия въпрос „Митко, може ли да ти го сложа?“, който е последван от заразителен смях, избуял тутакси изсред присъстващите. Осъзнавайки двусмислицата, която съм изрекъл, решавам да направя пояснение - „Не - искам да ти го защипя с челника“

P.S: през цялото време става дума за кравешкия „череп“, който съм си наумил да закрепя на главата на Митко :p
P.P.S: Качамакът беше раз-ко-шен

The phoenix was reduced to ashes, from which a new, young, strong phoenix arises, reborn anew to live again.
_loading resurrection: complete
_starting rebirth: started
_metamorphosis: beta state