Модератори: did, naka76, bikezilla
did написа:Antares написа:Джизъсе, извинявай, ама с тоя бански, от който ти стърчеше половината гз и тая лента през гърдите... как да не стават анекдоти
http://vpravov.snimka.bg/other-sports/p ... 002892.big
taurus13 написа:Представям си като сте минавали през онези родопски мохамедански селца, дето хората ходят наоблечени и забрадени, как им е иглеждал ХристоС.
TheAnimal написа:Абе друго си е да го "забелиш"![]()
pavle написа:"припича слънчице отгоря и само бабички айляк.."
Евала на Камбата за музикалния съпровод тея дни!
Antares написа:Ахахахахахахаха, да, познато!
Иначе калугерското право хоро ще си остане един от най-ярките спомени. Камбата трябва да каже как точно се казва песента с азбуката...
Поздрав
ХристоС. написа:Ха-ха-хаах, какъв красив съм бил в гръб
Хайде, стига сте тиражирали мои папарашки снимки по монокини, че започва да става безинтересно - има къде-къде по-пикантни фотоси на други участници в мероприятието по време на баните им под чешми, във вирове и поточета (а на тях мен ме няма)
Между другото - имах няколко много зрелищни падания - в къпинак с коприва (откъдето се измъкнах благодарение на Силвестров - meRc!), в гора с турбо наклон (там ме спаси Радо - 10х), изпързалях се на камък и си сцепих коляното още на третия ден от осемте (благодаря! на всички, оказали ми „първа помощ“ тогава, а и впоследствие в лагера - много сте и няма да изброявам поименно), подхлъзнах се на камък и на най-последното спускане, точно след Дяволския мост - никой ли не е уловил поне едно от тези падания в кадър? Въобще, би ми било интересно да видя сега и чуждите падания, които съм пропуснал - компромати, anyone?
joropc написа:Admin написа:А Перпендикулярната ми е почивка, така че, подобно на читанката, която се въртеше край огъня, трябва малко да поотлежи...
Ти ако я чакаш да отлежи, колкото беше отлежала читанката, скоро няма да четем статия...
Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта