Модератори: did, naka76, bikezilla
Впрочем вече знам къде ще си празнувам рождения ден...ако ме одобрите, деПоредната перпендикулярна. Очаквайте регистрациите през април.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
taurus13 написа:Ей като ви слушам как правите вече планове за ПВ6 и си представям следната ситуация(провокиран от близката среща с многочислена организирана група пенсионери туристи на Витоша)....
...2037 година след ХристоС...ПВ33...белобради "младежи" коментират изтеклата ПВ...
- Ей ама счупихме се тая година....буквално...
- Да бе, пак ни изкривиха тия Кривите...ама и от тях завалиите прави не останаха...
- Нямам търпение да дойде ПВ34...само чакам да дадат пенсията и отивам да преведа таксата за участие
- Ти знаеш ли, че Гошко нямало да участва....- Кой Гошко бе, Гошко Спешито ли? - И как така ще пропусне?
- Ами... гътнал се завалията...остана сирак Спешито...а таман му сложи новия XTR....
- Ти отде разбра?
- Ами...бабата пуснала спешито за продажба в МТБ-БГ.....
- А Пешко нещо го стегнал тромбофлебита на десния крак...ама щял да върти само с левия - нали е с автомати...
- Ей...голям спортист е това "момче"....
did написа:Който получи одобрително писмо, да спира да се бръсне! До август ви искам с мустаци (не се отнася за дамите).
tanya написа:did написа:Който получи одобрително писмо, да спира да се бръсне! До август ви искам с мустаци (не се отнася за дамите).
Това май е някаква форма на дискриминация. Започвам да си пускам хайдушки мустаци, ако не щат да растат, ще трябва да си ги изрисувам явно. И без това вкъщи се появи комплект с пастели за рисуване по кожа, какви чудесийки могат да се докарат с тях само
emoonthemove написа: Nobby Nic е гума с характерна агресивна шарка, която на картинката е "изтъркана от каране"
outfaced написа:naka76 написа:subritual написа:Има ли информация за натоварването тази година,като дължина и денивелация?
...но вторият май беше 62км.
шосе ... надолу ...
naka76 написа:emoonthemove написа: Nobby Nic е гума с характерна агресивна шарка, която на картинката е "изтъркана от каране"
Аз пък си помислих че си подочул нещо и си решил да покажеш че това е най-подходящата гум за тазгодишното трасе.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
TheAnimal написа:А ти колко ще страдаш...
Alpina написа:Нема се плуашиш, аз колко пъти съм чувал тези думи... и от нея и от Софчо....
А накрая - накрая обратното се получава...![]()
![]()
![]()
![]()
Crimson написа:Хммм, 5 дена 19кг велюсипед, една плоча, ич не мислим, че ще ми е до тебНо виж, на Боровец ако дойдеш вече сериозно ще се замисля дали да ти простим
![]()
Antares написа: ше ви правя компания на опашката, да ни гони did с тоягата
П.П. За тази година не съм се клел да не мрънкам!
Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта