Модератори: did, naka76, bikezilla

Впрочем вече знам къде ще си празнувам рождения ден...ако ме одобрите, деПоредната перпендикулярна. Очаквайте регистрациите през април.

taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

taurus13 написа:Ей като ви слушам как правите вече планове за ПВ6 и си представям следната ситуация(провокиран от близката среща с многочислена организирана група пенсионери туристи на Витоша)....
...2037 година след ХристоС...ПВ33...белобради "младежи" коментират изтеклата ПВ...
- Ей ама счупихме се тая година....буквално...
- Да бе, пак ни изкривиха тия Кривите...ама и от тях завалиите прави не останаха...
- Нямам търпение да дойде ПВ34...само чакам да дадат пенсията и отивам да преведа таксата за участие
- Ти знаеш ли, че Гошко нямало да участва....- Кой Гошко бе, Гошко Спешито ли? - И как така ще пропусне?
- Ами... гътнал се завалията...остана сирак Спешито...а таман му сложи новия XTR....
- Ти отде разбра?
- Ами...бабата пуснала спешито за продажба в МТБ-БГ.....
- А Пешко нещо го стегнал тромбофлебита на десния крак...ама щял да върти само с левия - нали е с автомати...
- Ей...голям спортист е това "момче"....

did написа:Който получи одобрително писмо, да спира да се бръсне! До август ви искам с мустаци (не се отнася за дамите).

tanya написа:did написа:Който получи одобрително писмо, да спира да се бръсне! До август ви искам с мустаци (не се отнася за дамите).
Това май е някаква форма на дискриминация. Започвам да си пускам хайдушки мустаци, ако не щат да растат, ще трябва да си ги изрисувам явно. И без това вкъщи се появи комплект с пастели за рисуване по кожа, какви чудесийки могат да се докарат с тях само

Явно не е толкова очевидно посланието... Nobby Nic е гума с характерна агресивна шарка, която на картинката е "изтъркана от каране"
  Явно не е толкова очевидно посланието... Nobby Nic е гума с характерна агресивна шарка, която на картинката е "изтъркана от каране"  

emoonthemove написа: Nobby Nic е гума с характерна агресивна шарка, която на картинката е "изтъркана от каране"

outfaced написа:naka76 написа:subritual написа:Има ли информация за натоварването тази година,като дължина и денивелация?
...но вторият май беше 62км.
шосе ... надолу ...
naka76 написа:emoonthemove написа: Nobby Nic е гума с характерна агресивна шарка, която на картинката е "изтъркана от каране"
Аз пък си помислих че си подочул нещо и си решил да покажеш че това е най-подходящата гум за тазгодишното трасе.
 Ако се намери и място в камьона...
  Ако се намери и място в камьона...   

Живот и здраве след 113 дена ще е интересно.
  Живот и здраве след 113 дена ще е интересно. 
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.

TheAnimal написа:А ти колко ще страдаш...

Alpina написа:Нема се плуашиш, аз колко пъти съм чувал тези думи... и от нея и от Софчо....
А накрая - накрая обратното се получава...

Но виж, на Боровец ако дойдеш вече сериозно ще се замисля дали да ти простим
  Но виж, на Боровец ако дойдеш вече сериозно ще се замисля дали да ти простим   

Crimson написа:Хммм, 5 дена 19кг велюсипед, една плоча, ич не мислим, че ще ми е до тебНо виж, на Боровец ако дойдеш вече сериозно ще се замисля дали да ти простим

Та ше ви правя компания на опашката, да ни гони did с тоягата
 Та ше ви правя компания на опашката, да ни гони did с тоягата 

Antares написа: ше ви правя компания на опашката, да ни гони did с тоягата
П.П. За тази година не съм се клел да не мрънкам!

Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта