Перпендикулярен Спам

Форум за съобщения, информация и коментари относно Перпендикулярна Вселена.

Модератори: did, naka76, bikezilla

Правила на форума
В различните форуми и подфоруми на раздел "Мероприятия" действат особени правила, които можете да прочетете в тази тема, т. ІІІ.

Напомняме на всички потребители в раздел "Мероприятия", че в рамките на МТБ-БГ има Календар на събитията, който включва дори и индивидуални карания, стига инициаторите им да желаят това, т.е. да са вписали карането си там. По принцип в Календара ще намерите всички състезания и официално организирани карания. Календарът е на този адрес: http://www.mtb-bg.com/index.php/events/calendar .
Повече подробности за Календара можете да научите от тази статия: http://www.mtb-bg.com/index.php/other/o ... 7-calendar

Re: Перпендикулярен Спам

Мнениеот kibikoff » Чет Май 03, 2012 10:36 pm

абе Пустиняк, ти с шосейката ли ша одиш, чи няма да моеш да влезиш у контролното време бре?

:smash: :beer: :smash:
kibikoff

Рейтинг: 2000

Мнениеот abs » Пет Май 04, 2012 12:22 am

Antares написа:Въртенето и рамото нямат общо, но ме плаши таланта ми за намиране на контузии по места, където нормалните хора не могат и да си представят, че човек може да се контузи. Точно ти трябва да си доста наясно с това :D

П.П. Тоя път бирите ще трябва да ги носиш до София :P

Ни тъ разбрах, ма кък да е.. кат' ти е кеф да си жертва - дерзай :^:
Ivtec - алтернативният багажник за велосипеди
Аватар
abs

Рейтинг: 1840

Мнениеот Antares » Пет Май 04, 2012 8:40 am

Оффф, човек, не знам къде ги виждаш тия жертви - ама ОК :)
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот THEZOGGO » Пет Май 04, 2012 9:09 am

Antares написа:Оффф, човек, не знам къде ги виждаш тия жертви - ама ОК :)

Бате, стискам палци, да оправиш положението с рамото. :agree:
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот Watanabe » Пон Юни 11, 2012 10:46 am

Хм, оня ден се върнах от разузнавателна мисия в околностите на яз. Батак. Според получените шпионски данни некви типове с колелета от "Крива спица" са проучвали местенца за къмпинговане на голяма група наблизо ;)
Пробвайте каяците там, ако инфото се окаже вярно. Голям кеф е.
Watanabe

Рейтинг: 1606

Мнениеот abs » Вто Юни 12, 2012 11:14 am

Хихик.. :popcorn:
Ivtec - алтернативният багажник за велосипеди
Аватар
abs

Мнениеот TheAnimal » Вто Юни 12, 2012 12:32 pm

Момчета тренирате ли :eyebrow:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4413_n.jpg
"Всеки знае, че една жена е твърде силна за един мъж."
TheAnimal

Мнениеот sos » Вто Юни 12, 2012 2:54 pm

542549_3352826304103_2074535226_n.jpg
542549_3352826304103_2074535226_n.jpg (162.8 KiB) Прегледано 2564 пъти
Ми, аз вече тренирам :rofl:
ИзображениеИначе се казвам Добри!
Аватар
sos

Рейтинг: 1990

Мнениеот 4getcredo » Вто Юни 12, 2012 3:01 pm

sos написа:
542549_3352826304103_2074535226_n.jpg
Ми, аз вече тренирам :rofl:

:rofl: С какво чистосърдечно недоверие към околния свят си стиснал касичката! :roll2:
Изображение Аз си поддържам колелото при Пацо!:)
Аватар
4getcredo

Мнениеот sos » Вто Юни 12, 2012 9:33 pm

Ти знаеш ли от какви зли сили съм заобиколен :D Всички искат "скъпоценното" :rofl:
ИзображениеИначе се казвам Добри!
Аватар
sos

Рейтинг: 1990

Мнениеот Admin » Чет Юни 14, 2012 9:50 am

TheAnimal написа:Момчета тренирате ли :eyebrow:
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos- ... 4413_n.jpg

Знаеш, че тренираме. ;)
П.П. Е може би не точно това, което трябва, ама...
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот TheAnimal » Чет Юни 14, 2012 10:10 am

Знам Любче, но също така знам, че си и креативен. Та ще приложиш уменията си и на някой пилон :love2:
TheAnimal

Мнениеот Admin » Пет Юни 15, 2012 10:03 am

Ако ще е горски пилон, поне му забели кората, та да не си оставя кожата на него. :D
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Мнениеот THEZOGGO » Пон Юни 25, 2012 10:59 pm

А, извинявам се, : ) кога ще отворим тема за транспорт? То вярно, че има още месец и малко, но все пак да попитам. : )
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот did » Сря Юли 11, 2012 12:04 pm

Хайде, спамъри!

Ножовете наточихте ли? Мустаците растат ли?

Ке мислим ли химн на партията? Трябва да има време да го научим!
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот edinmilion » Сря Юли 11, 2012 12:27 pm

Мустаци има, да видим кой ще се нагърби с оформянето им :D

http://i.imgur.com/N54IW.png

Трябваше да е "Такса подстрижка", но служителката изписа как е по лесно, и за капак пак го обърка :lol: подДръжка. Ама и аз съм един, трябваше най лесното - бръснене, но определено щеше да звучи брутално в банката :rofl: После има си разказват, как един дошел и вкарал пари по сметка за бръснене :lol:
edinmilion

Мнениеот did » Сря Юли 11, 2012 12:40 pm

Малко "мотивационни писма" :D

Мотивационно писмо:
Казаците пишат писмо до Пловдивския партиен елит

Многоуважем Партиен Елит, здравейте!
Не ми е ясно, защо трябва да пиша писмо с което да ме мотивирате да участвам в организираната от от вас проява. Разбрах, че събирате колоездачи от цялата страна, принуждавате ги да карат велосипеди из Родопите, вечер ги насилвате да пият бири и рикии, а нощем задължавате да спят в палатки.
Нямам кой знае какъв личен мотив да се включа, но се оказа, че интересите на Народа го изискват от мен. Народни маси участвали в предишни прояви организирани от „Права главина”(или „Крив нипел”, помня, че беше нещо подобно) ми споделяха колко сиви и безрадостни са били дните и вечерите им, лишени от моето присъствие. Денем се чувал само вятъра, сърцането на курбелите, и тук - там плахата въздишка на някой въздушен шок. Вечер сълзите кротко капели в бирата. Дори снимките на Хамстера били черно –бели. Огромна, вопиюща кривина и несправедливост, която е време да бъде изправена! Още Дядо Благоев е казал, че трябва да слезем сред масите. („Слез от масата ,в тая кръчма не дават!”). Аз като виден земледелец (разоравал с велосипеда си полетата), представител на най-прогресивното селячество от София, не мога да не послушам зова на Народа.
Моля, не бързайте да ми благодарите! Имам и едно съществено условие. Да бъда включен като група заедно със съпругата ми (Ver във форума). Тя ще бъде съществена гаранция, за запазване на моето целомъдрие, като разконцентрира сексуалните (хомосексуалните) аспирации на женската и мъжката третини от участниците към физическото ми тяло.
Имам известен опит в планинските преходи със и без велосипед. Относно няколко дневните преходи също имам известен опит с нощуването на открито, като най -голямото ми постижение е над 100 нощувки в планината годишно. В последните години броя на нощувките на открито рязко намаля, защото си закупихме палатки.
Разкажете някой виц :)
Виц няма да разкажа, само ще споделя еднин въпрос от байкърския живот.
Къде отиват хилядите евро дадени да олекотиш велосипеда си с един килограм, когато го караш с три килограма безплатна кал по гумите?

Мотивационно писмо:
До Политбюро на ПВ 2012
----------------------------

Уважаеми Другарки и Другари,

Поради ограничената бройка участници, респективно време за изпращане на молбите, изпращам на Вашето внимание само кратката версия на мотивационното си писмо.

Първите ми по-ярки спомени от детството, включващи велосипед са как една лятна ваканция спускайки се по едно доста дълго стълбище с Балканчето, кормилото му се счупи и остана в ръцете ми. Освен, че беше ярък, този спомен беше и доста болезнен. И досега обаче не съм виждал някой да повтори тази акробатика. По това време по кината вървеше един филм „Банда BMX” и всички лапета бяхме луднали по него и се опитвахме да имитираме триковете. Мечтата ми тогава беше по-бързо да порастна, за да мога да достигам педалите на една Украйна, която беше на братовчед ми и беше най-модерното колело, което бях виждал. Тайно се надявах да ми го подари, защото той и без това не го караше много.

В гимназията и ранните ми студенстски години интереса към колелата, а и към спорта въобще сериозно позатихнаха. Най-върховите ми спортни постижения от това време са 24 часови маратони по игра на карти, прескачане на препятствия (езиковата, в която учех беше в друг град, живеехме на пансион и понеже имаше вечерен час се налагаше да скачаме през прозорците), пиене на 3x100 на екс и т.н. В много редки случаи, когато не се събирахме достатъчно хора за отбор по футбол и ако много мотивирано ми се примолеха се навивах да запълня бройката, но само като вратар!

В по-късните ми студентски години интереса ми към велосипедите постепенно започна да се връща, още повече бях започнал и работа и можех да си позволя да си купя ново колело. Веднъж (трябва да е било края на 90-те или началото на 2000г) един приятел ми разказа как неговите шефове лятото си вземали по няколко дена отпуск, някой ги мята с колата някъде из Родопите, те карат по някакъв маршрут и в уреченото време и място някой отива и ги прибира, за да ги върне в София. Идеята за мен беше абсолютно нова, но страшно ме впечатли и още тогава се зарекох, че ще я осъществя.
И както е известно апетита идва с яденето – започнах да карам по-често, после се появи някакво вманиячаване на тема по-качествени колела и така влязох в някакъв омагьосан кръг... Последните години се събрах с няколко момчета значително по-млади от мен, което допълнително ме стимулира и мотивира в карането. Тук мислех да напиша кои са ми любимите места за каране, но всъщност като се замисля не мога да посоча такива. Любимото ми е да откривам нови пътеки, нови места, което е и една от основните причините, поради които кандидатсвам за членство в ПВ6. Друга причина е, че много ми липсват подобни неколкодневни карания, по време на които да не мислиш за работа, ежедневни ангажименти, логистика и т.н. И накрая естествено (но не и по значение) бих се радвал да прекарам в планината няколко приятни дни в компанията на е хора, с които имам общи интереси.

В подкрепа на настоящата молба мога също така да приложа и някои други аргументи като туба домашна ракия, 2-3 зелки и кило ланшна сланина.

Надявам се, че молбата ми ще бъде удволетворена.

Мотивационно писмо:
Ми шооо, шоото изпуснах сите до ся, а не е като да не ми се идвало деа. Ама този път наистина искам да дойда, много ми се кара с вас по дяволите, искам снимка с вас и да ви ебъ в гъзъ. Искам да спя в една палатка с Животното и секс да не види. Баси, избегах у китай да се прецакам и на всичкото отгоре ми казаха " ДА " па и ме последваха деаа. Не мое ми откажете, ше си резна надлъжно вените, честно ви казвам.

Мотивационно писмо:
Място и дата ....на дивана.....04.04.2012 .г............................................

Предмет: Мотивационно писмо

Уважаеми Г-н Директор

Пиша Ви, за да Ви предложа едно евентуално сътрудничество и компания с надеждата, че бих могъл да отговоря на интересите и нуждите на Вашата организация.

Притежавам диплома, научна степен титла и плакет от министура на спорта, имам придобит стаж ....10........год.

Считам, че притежавам необходимите умения и подходящата издърйливост във Вашата компания.Аз съм мотивиран по отношение на идеята и съм готов за яташки подвиг.

Надявам се, че ще имам възможността да се срещна лично с Вас за едно по-задълбочено (не знам защо използват тази дума при тези бланки, както и да е...) приключение, на което Вие ще можете да оцените мойте възможности и умения, които считам, че притежавам.

В очакване да полеем това, което може да последва след този първоначален контакт.

С Уважение/Искренно Ваш

Подпис .........

.....................................така став ли.......;)

Как се прави Пернишко шампанско......

.............мъж пие ракия, жена му до него съска...:)

Мотивационно писмо:
... в това отношение съм девствен. Чувствам се толкова неловко като трябва да направя нещо за първи път, и то да е ключ към решението ви да ми позволиите да ми случи това , което за мен е ежедневие, една не малка част от досегашният ми живот, която до скоро не се решавах да споделям не от свян, по скоро от алчност - странно ли е това , че изпитвам удоволствие от умората , че е най сигурният начин да изпразни главата ми от всички "важни " неща от ежедневието ... Не знам кой точно има нужда от мотивация , убеждение тук : Аз , че ще ми се наложи да изкарам няколко нормални за стимулиращото ежедневието ни въображение ... ; Вие (недопускайки , все още, че може да съм като вас ) дали ще допуснете грешка ако ме поканите...
Хубаво е че сте оставили толкова място за това писмо, хубаво е и , че имам още бира в хладилника.
... всъщност мисля да приключвам с това нещо, уморен съм от денят - тази вечер съм мълчалив , а знам колко добре би ме заредило вашето мероприятие. Ще си пусна някой от киповете ви от 2011 и ще си допия бирата . Пък вие каквото решите - Наздраве!

Мотивационно писмо:
Другари и другарки

След като прочетох изискванията за членуване в партията смятам, че съм готов да кандидатствам защото:
1. Притежавам планински велосипед
2. Старая се да го карам
3. До сега не съм залавян от хайките по гори и поляни
4. Прочетох и съм съгласен с правилата
5. Попълвам го е момента
6. Надявам се да имам шанса да го направя

Кратко описание на моето минало:

От няколко години обикалям китните балкански баири около Габрово - х. Мазалат, обиколка на масив Мазалат, разходки през балкана за ядене на череши и сладолед от юг и завръщане в Габрово.

Многодневни вело преходи по морето и в родопите с приятели.

Участие в организирани митинги и акции:
- акция "Богдановците"

Яташка среща ПВ3i - тук затвърдих познанството си с известни комити и хайдуци с които ще се радвам да се срещна отново.

И последно, но не на последно място - със сигурност ще имам брада за проявата.

Обиколката на Родопите.
Велосипедист се е откъснал от групата и атакува последните километри от етапа за деня по празният път. На отсрещният склон се вижда селото в което е финала. Съзтезателят се засилва за финален спринт .... чува странни звуци в дерето под него ... замирисва на загрято феродо, в следващият момент от гората пред него изкача шарена група, по калните гърбове успява да прочете - "Крив Кур" ... "Нашата Спица" ... "Щур Група" след което групата изчезва зад завоя. С последни сили спортистът се опитва да настигне загубилата се групичка и в този момент чува страстен "Животински" глас в ухото си:
- В това шишенце да си сипал биричка?!?!
С премпрежен от усилие и изненада поглед той забелязва грациозно отдалечаващата се фигура и дочува недоволно ръмжене:
- ... и тази кръчма ще опразнят днес ...

Мотивационно писмо:
1. VIII разширен Пленум на Ц.К., който стана след победата
над фашизма от 9 Септември миналата година, ознаменува нов
етап в развитието на БРП /к/ - продължителката на БКП и на
основаната от др. др. Благоев и Кирков Българска работническа
социалдемократическа партия /тесни социалисти/. На VI Пленум в
1936 год. партията, възглавявана подир историческия Лайпцигски
процес от своя изпитан и любим водач, др. Георги Димитров,
ликвидира с курса на"лявото" сектантство и застана уверено и
твърдо на позициите на болшевизма, а на VII Пленум, в началото на
1941 година, продължи борбата срещу остатъците на "лявото"
сектантство. Партията заработи енергично за укрепване на своите
организации и възстановяване връзките си с масите, отслабени
през периода на "лявото"сектантство. След присъединяването на
България към Тройния пакт от фашисткото правителство на цар
Борис – Филов, през март 1941 год. и особено след вероломното
нахлуване на хитлеровите пълчища в СССР, на 22 юни с. г.,
партията взе курс на решителна борба за възстановяване
свободата и независимостта на България, показана от немско-
фашистките окупатори и за активна помощ на Червената армия, организирайки саботажи и диверсии срещу германците и
създавайки партизански отряди. Преодолявайки редица трудности
от обективен и субективен характер /пасивност и свиване пред
трудностите и опасностите на борбата сред значителен слой от
партийните кадри/, партията успя, през 1943 год. и 1944 год. да
разгърне едно значително партизанско движение, което създаде
много трудности и грижи на фашисткото правителство и неговите
германски господари, разстройвайки апарата на властта,
създавайки несигурност за германците и ангажирайки значителни
въоръжени сили. За политическото ръководство на съпротивително-
то движение беше изграден Отечествен фронт от прогресивните
демократически сили, който се оказа най-подходящата форма у нас
за политическа мобилизация на масите в борбата против фашизма.
Именно тия растящи сили на вътрешната съпротива, подпомогнати
най-ефикасно от бляскавите успехи на победоносната Червена
армия, можаха да нанесат на 9 септември удара върху фашистката
диктатура, да я съборят и да установят новата народна власт,
властта на Отечествения фронт и с това да открият нова страница,
както в историята на страната, така и в историята на нашата партия.

2. Народното въстание от 9 септември 1944 год. и
установената от него власт на ОФ, в която участвуваха и БРП /к/,
създадоха коренна различна обстановка за живота и развитието на
партията. От най-дълбоко подполие партията изведнъж излиза на
широкото поле на откритата легална дейност. От (306) преследвана
по най-жесток начин, гонена, инквизирана, разстрелвана, тя стана
управляваща партия. Излезли от дълбока нелегалност, от затворите
и концлагерите, прибрали се от въстаническите отреди в горите и
планините, нейните кадри, които бяха посветили всичките си сили
на борбата за разрушаване апарата на фашистката държава, заразстройване на стопанската помощ, оказвана на немците от
фашисткото правителство, изведнъж се изправиха пред съвършено
новата за тях задача – да участвуват в управлението на държавата,
да градят нова демокрация, да уреждат стопанството. Старите
форми, методи и навици на работа, създадени в обстановката на
най-сурова нелегалност и въоръжена борба, трябваше да се сменят
с нови. По този начин, създавайки най-широки възможности за
разгръщане на партийна работа, новата обстановка, в същото
време беше свързана и с известни трудности – с необходимостта да
се ликвидира със старите форми, методи и навици – някои от които
все още продължават да тегнат върху нашата работа и да я спъват
– и да се намерят нови методи и форми, съответствуващи на новата
обстановка и новите задачи на партията.

3. През първото полугодие, след победата на 9 септември БРП
/к/ отбеляза значителни успехи. Тя се разрасна в масова партия на
българските работници, селяни, занаятчии и трудова интелигенция
и наброява вече над 250,000 члена. Тя има свои организации в
всички градове и почти в всички села в страната и на първо място в
решаващите фактори – едрите предприятия, транспорта, мините.
Както това пролича, при редица акции, партията се ползува с
огромно влияние сред масите, които с право я смятат като една от
основните ръководни сили на Отечествения Фронт и неговото
управление. Тя разви значителна политическа дейност – както
самостоятелно, така и съвместно с другите съюзни партии по ОФ.
Нейният орган "Работническо Дело" се разпространява в 200,000
екземпляра. С една дума БРП /к/ расте и се развива като една
мощна партия и значителен фактор в нашия обществено-
политически живот. Но тя не трябва да се успокоява от досегашните
успехи, а трябва да погледне трезво на значителните още слабостии недостатъци в своята работа и да заработи енергично за тяхното
отстраняване.

4. На първо място трябва да се заработи с всички сили за
вътрешното укрепване на партийните организации, и особено на
новите такива в селата, както и за комунистическото идейно-
политическо възпитаване на членската маса и особено на
новоприетите партийци. Работейки енергично за подготвянето на
ръководни кадри за първичните партийни организации и особено за
издигането на селската партийна интелигенция за ръководство на
селските организации, уреждайки систематичен инструктаж на
първичните организации чрез добре подбрани и опитни инструктори
и използувайки като доброволни инструктори по-подготвените
партийци, които да се прикрепят в помощ на определени първични
организации – околийските и районните комитети трябва да си
поставят за задача да изправят в най-близко време всяка първична
организация на краката й, за да може тя (307) самостоятелно, със
свои собствени сили, да поеме партийната работа в своя сектор на
действие. Нашите селски партийни организации трябва обърнат
особено внимание на различните местни инициативи, целящи
подобрението на културните, стопански, битови и прочие условия в
дадено село, привличайки за осъществяването на тия инициативи
всички честни и демократични селяни. Всички първични
организации трябва да се снабдят с добре уредени клубни
помещения и да водят редовен организационен и политически
живот, да обсъждат и взимат становище по партийните въпроси и по
всички вълнуващи масите въпроси. Всеки партиец трябва да стане
съзнателен, убеден комунист, познаващ добре партийната линия и
добре работещ за нейното провеждане. Предпоставка за заздравяването на първичните партийни
организации е укрепването и окончателното стабилизиране на
всички околийски и районни комитети на партията, за което ЦК и
областните комитети трябва да вземат в най-скоро време всички
необходими мерки.

5. Макар и да не е имало никога в нашата партия толкова
много работници /близо 70.000 души/ социалния състав на партията
/28 на сто/ не може да се смята още за задоволителен.
Продължавайки да работи за привличането в своите редове на
всички най-добри, най-съзнателни и най-борчески елементи сред
селяните, занаятчиите и трудовата интелигенция, партията трябва
да насочва своите главни усилия към големите промишлени
центрове, за масовото спечелване на работниците от едрите
индустриални предприятия, транспорта, мините. В това отношение
голямо значение ще има работата по привличането в партията на
жените работнички, които съставляват значителен процент от
работническата класа, а участието им в партията е все още крайно
недостатъчно. За тая цел пленумът препоръчва да се издигат на
ръководна работа повече жени-партийки, а така също да има към
всеки партиен комитет по една другарка, специално натоварена с
организиране на партийната работа сред жените.

6. Поради големите жертви, дадени от партията в борбата
срещу фашизма, от една страна, и поради необходимостта да се
хвърлят сега кадри във всички области на живота и управлението,
от друга, в партията се чувствува остро недостиг на. опитни и добре
подготвени партийни кадри. За бързото разрешаване на проблема
за партийните кадри, необходимо е да се проведе системна и добре
обмислена политика за провеждане в известност и правилно
разпределение и използуване на наличните партийни кадри и заподготовка на нови такива, както по линията на партията, така и по
линията на различните обществени и стопански организации и на
държавно-административния апарат. Партията трябва да познава
добре всички свои кадри, да ги използува най-целесъобразно,
според техните способности и наклонности и преди всичко на най-
важните, решаващи участъци, да им помага да растат и смело да
издигат на ръководна работа нови кадри измежду ония, които се
отличават с енергия и преданост, организаторски или агитационно-
пропагандистки способности и се ползуват с авторитет и симпатии
сред масите. За подготовка на партийните кадри трябва да се
организират (308) курсове в национален, областен и околийски
мащаб и да се разгарят съществуващите такива.

7. Изхождайки от необходимостта да се издигне идейно-
политическото равнище на партийните членове, да се укрепи маркс-
ленинското възпитание на кадрите и въобще да се засили работата
на идеологическия и културен фронт, който в настоящата
обстановка придобива извънредно голямо значение, пленумът
препоръчва:
а/ да се организира системна просветна идейно-политическа
работа /колективно четене, разяснение на "Работническо Дело" и
"Съвременник", беседи по актюелни политически и теоретически
въпроси, самообразование/;
б/ да се подобри списването на партийния орган
"Работническо дело" за да може той да изиграе както трябва ролята
си на колективен пропагандатор и организатор, като се осветляват в
него редовно въпросите, свързани с живота и труда на работниците,
селяните и занаятчиите, организира се широка мрежа от дописници
и се привлече по-широк кръг сътрудници из средата на партийните
кадри; в/ да се засили разработването на идейно-теоретически
въпроси в партийното списание "Съвременник" за разясняване на
партийната линия и партийната програма, за отстояване чистотата
на маркс-ленинската теория и за отпор срещу неправилните и
вредни разбирания на идеологическия фронт, като се обезпечи
сътрудничеството в списанието на всички наши теоретически сили;
г/ да се засили издаването както на класическа маркс-ленинска
литература, така и на популярна литература по текущи въпроси и
специална литература за селото.

8. При новата обстановка целия живот на партийните
организации трябва да се изгражда върху основите на
демократическият централизъм, като се развива и укрепва
вътрешно-партийната демокрация, а това предполага както
обсъждане и вземане становище от партийните организации по
всички партийни въпроси, избор и отчетност на партийните
ръководства, широко развиване на смела, здрава, градивна,
благотворна критика и самокритика, така и строго спазване на
партийната линия от всички членове на партията, задължително
изпълняване решенията и нарежданията на ръководните органи на
партията. В БРП/к/ трябва да се изгради желязна пролетарска
дисциплина. За тая цел трябва да се поведе решителна борба
срещу вредните възгледи и тенденции на ония другари, които, не
разбирайки значението на днешния отечествено-фронтовски период
от развитието на нашата страна и не давайки си сметка за това, че
задачите, които днес се поставят пред България не са по силите на
една само партия, се стремят към установяването на чисто
комунистическа власт, подценяват сътрудничеството с другите
партии от ОФ или продължават да си служат и спрямо тях със
сектантски методи на действие и своеволие, нарушаващиотечественофронтовската законност. Борбата трябва да се води
също така и срещу притъпяването революционната бдителност и
примиренческото отношение към фашизма и неговите доказани
агенти, против (309) кариеризма, отчуждаването от масите, личното
самоустройване, използуването властта за лични изгоди, битовото и
морално разложение, които са най-добрия път за проникване на
врага в нашите редове, за подравяне боеспособността на партията
и нейното дискредитиране в очите на народа. Провеждайки широка
политическо-възпитателна и разяснителна работа и стараейки се да
изправи сгрешилите, партията няма да се спре и пред най-строгите
мерки, до изключване от партията, спрямо непоправимите и
злостни нарушители на партийната дисциплина и морално
разложилите се. От своите членове партията изисква да бъдат
образец на трудова и гражданска дисциплина и с достойнство да
носят навсякъде почетното звание "член на БРП /к/".

9. За да се предпази партията от проникването на чужди
елементи в нейните редове, пленумът препоръчва да се прави
строга проверка при приемане на членове. Предстоящото
раздаване на партийните членски книжки да се използува за
проверка и изучаване на партийните членове. Необходимо е, също
така, редовно плащане на членските вноски от партийните членове
и редовно отчитане на организациите пред съответните по-висши
комитети.
Пленумът апелира към всички партийни членове и
организации да заработят най-енергично за отстранение на
посочените слабости и недостатъци за укрепването на БРП /к/ като
първостепенна политическа сила, мощен представител и защитник
на работниците, селяните и всички трудещи се в нашата страна.
‎- Ти коя си ?
- Добрата фея !
- А защо си с брадва ?
- Нещо не съм на кеф!

.....

Изминете за липсата на форматиране. :D
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот THEZOGGO » Сря Юли 11, 2012 12:45 pm

:lol2: :roll2: :rofl:
Аватар
THEZOGGO

Мнениеот TheAnimal » Сря Юли 11, 2012 2:41 pm

Мите, кой е човека с килото сланина, от сега да почна да го ухажвам ?
TheAnimal

Мнениеот Alpina » Сря Юли 11, 2012 2:58 pm

did написа:Ножовете наточихте ли? Мустаците растат ли?

Аз и двуседмична брада вече имам, ама утре ще трябва да я махна и ще пускам пак... то не че моето може да се нарече брада де...
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Alpina » Сря Юли 11, 2012 7:43 pm

Antares написа:Аз сигурно ще пътувам от Пловдив. Надявам се, ще се намери място по колите?

По или В колите? :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот Antares » Чет Юли 12, 2012 12:51 pm

По. Може крак в багажника, ухо в жабката и т.н.

Тая година може би надушихте, че на вързано куче кокал не мога да дам, та няма да има комплексни вселени :) Или на Иво му се свиди бирата :lol:
Карикатурите ми
He who sacrifices freedom for security deserves neither!
Ben Franklin
Аватар
Antares

Мнениеот HepBeH_XaMcTep » Чет Юли 12, 2012 4:28 pm

Antares написа:По. Може крак в багажника, ухо в жабката и т.н.

Тая година може би надушихте, че на вързано куче кокал не мога да дам, та няма да има комплексни вселени :) Или на Иво му се свиди бирата :lol:

Адаш, внимавай!!
В гръб може да те сбъркат с девойка и да те словат за носова фигура на някоя кола:
Изображение
Изображение
Nikon d300 +Nikon 50mm f1.4, Tamron 17-50 2.8 +SB600 +Minolta 5400hs +RF-602
Аватар
HepBeH_XaMcTep

Мнениеот did » Чет Юли 12, 2012 4:34 pm

... и да си пазите веригите! Имам творческо разстройство!

P1140323.JPG
P1140323.JPG (183.2 KiB) Прегледано 2482 пъти
Q. b. f. f. f. s.
Аватар
did

Мнениеот joropc » Чет Юли 12, 2012 4:50 pm

Изненади ще има ли ?
:liplick:
Изображение
-------------------------------------------------------------
Сервизът за моя велосипед! http://www.velo09.com
Аватар
joropc

Мнениеот did » Чет Юли 12, 2012 4:54 pm

Не. Само стикерче с поредната гениална емблема на мероприятието, която abs сътвори ;D
Аватар
did

Мнениеот Alpina » Чет Юли 12, 2012 5:04 pm

А номерацията от миналата година дали ще важи, че нито псевдонима ми е променен, нито името... нито съм я махал от тогава... А и не само аз :D
C'est la vie
Аватар
Alpina

Мнениеот sailman » Чет Юли 12, 2012 5:07 pm

joropc написа:Изненади ще има ли ?

did написа:Не. Само стикерче с поредната гениална емблема на мероприятието, която abs сътвори ;D

Ще има!... :eyebrow: :popcorn:
ВЕЛО 2009 Sus scrofa domestica
Аватар
sailman

Мнениеот TheUndertaker » Чет Юли 12, 2012 5:54 pm

sailman написа:
joropc написа:Изненади ще има ли ?

did написа:Не. Само стикерче с поредната гениална емблема на мероприятието, която abs сътвори ;D

Ще има!... :eyebrow: :popcorn:

Хамстера няма да носи тиксо :)
Аватар
TheUndertaker

Мнениеот Alpina » Пет Юли 13, 2012 1:01 am

Толкова по-зле за него!
C'est la vie
Аватар
Alpina