tanya написа:Емо, кви са ти я дилеми? Аз, ако се сдобия някога с нещо мекичко, хич няма и да погледна твърдака повече.
Meкиците са за меки китки, бе!
Модератори: did, naka76, bikezilla
tanya написа:Емо, кви са ти я дилеми? Аз, ако се сдобия някога с нещо мекичко, хич няма и да погледна твърдака повече.
EmZo написа:Да бе, ако може и нещо за терена, с мекица ли да идваме с твърдак ли?![]()
TheAnimal написа:EmZo написа:Да бе, ако може и нещо за терена, с мекица ли да идваме с твърдак ли?![]()
Вземи си шосейката !
TheAnimal написа:Ден три звучи запомнящо се.
RedHawk написа:TheAnimal написа:Ден три звучи запомнящо се.
Това де не би да е защото ще отскочим до Стара Планина да бивакуваме пък после пак да си се върнем
обратно.
307wrc написа:Ще съм благодарен, ако някой има да предложи едно свободно място за спане в палатка.
.. да приложиш и твоя снимка
TheAnimal написа:Хъм, а кривите няма ли да пуснат списъкът , та да си избера и аз с кой да съм в палатка.
TheAnimal написа:Хъм, а кривите няма ли да пуснат списъкът , та да си избера и аз с кой да съм в палатка.
did написа:
Antares написа:А за тези, които не сме имали шанса да оцелеем или не на ПВ2 ще има ли нови фаньелки?
Antares написа:Днес ще ходя за малко по-лачени диоди на пчелникаА за тези, които не сме имали шанса да оцелеем или не на ПВ2 ще има ли нови фаньелки?
did написа:Antares написа:А за тези, които не сме имали шанса да оцелеем или не на ПВ2 ще има ли нови фаньелки?
Ша има лепенки.
jd написа:Аз отпадам за ПВ
THEZOGGO написа:Що?!
kosiani написа:did написа:Antares написа:А за тези, които не сме имали шанса да оцелеем или не на ПВ2 ще има ли нови фаньелки?
Ша има лепенки.
Очакваме да покажете на съпартийците таз годишното лого.
Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта