Antares написа:Аз останах без колело... Тоест без рамка...
Кво пак и причини бре ...
Модератори: did, naka76, bikezilla
Antares написа:Аз останах без колело... Тоест без рамка...
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
TheAnimal написа:Ти пък, ние сме обиграни кучета. Преди две години нали измерихме 50 градуса на един черен път, дет нямаше сянка.
Alpina написа:
Бездивен
naka76 написа:Alpina написа: Бездивен
Сега ще го минаваме след обяд.
Alpina написа:Ако е било с мен, може би съм бил на автоматичен режим "мрънкане" и не помня кой точно път.
taurus13 написа:в планината също има 4 посоки, но те са различни от световните. Тук те са: Нагоре, Надоле, Насам и Натам.
psixopat написа:Нищо не можем да местим ние - мина срока, за групови молби. Ако успея с индивидуален протокол да отида по-рано, ще е добре.Ако не - на поправка през юли. А ти как така на една дата два изпита.
did написа:naka76 написа:Alpina написа: Бездивен
Сега ще го минаваме след обяд.
Дано долетим навреме.
sos написа:Кривите, вие няма ли да пускате траковете
naka76 написа:Сега се пише описанието на маршрута, но нещо все не ми идва музата.
Назад към Перпендикулярна Вселена
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта