Admin написа:Отделно е и до предпочитания... ако 51 ти се е сторила дълга, може да мислиш за по-малка, ама пък 45 ми се струва вече като за мен (170 см), няма ли по средата някой размер?
Pencho93 написа:Не знам да благодаря ли на cross или да ги благотворя... Освен, че са ми сменили рамката, са ми сменили броните, жилата на скоростите, видя ли са дори, че отпреде имам скъсана спица, сложили са нова, направо нямам думи. Надявам се скоро да започнат да правят колела и с карбонови рамки, Като започна 2015-та да тършувам пак из България на 2 колела една от целите ми ще е да ида и да почерпя Крос Видин !
AmaTamA написа:Ram xaxaxa няма Фирма в българия която да се мери с cross
Pencho93 написа:Ами не ми е правила друг път проблем за толкова километри, иначе казваш за 50 лева по-добре да сменя лостчето от колкото да дам 50 лева за нови оплърнения ? Иначе съм пробвал няколко колела с деоре и елексирите спират по-добре.
bio написа:Pencho93 написа:Ами не ми е правила друг път проблем за толкова километри, иначе казваш за 50 лева по-добре да сменя лостчето от колкото да дам 50 лева за нови оплърнения ? Иначе съм пробвал няколко колела с деоре и елексирите спират по-добре.
Казва ти да си смениш спирачките, което не е правилно. Ама понеже няма какво друго да напише ... и толкова.
Правилно ли съм те разбрал:
Натискаш лостчето, спирачката хваща, но постепенно лостчето потъва, докато не опре в ръкохватката ? Отпускаш лостчето, натискаш спирачката хваща и пак продължава да си потува лостчето ?
Ако е така, най-вероятно ти е износено/скъсано уплътнението в лостчето master cylinder-a и системата не може да задържи налягане.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 5 госта