Можеш да я използваш за предна защото лостчето е обръщаемо.
Задната, обаче би трябвало да има по-дълъг маркуч и ще трябва да го скъсяваш.
Тук има обяснение:
http://nsmb.com/cutting-avid-brake-line/Общо взето ти трябват съответнте фитинги: щуцер/игла, маслинката/буренцето (казват му още компресионен фитинг) ... останалото го имаш. Единствено по-проблемно ми изглежда това как ще срежеш маркуча, но ако имаш подходящ инструмент, то действай!
Хубавото е че щуцерите на авид се навиват, а не се набиват като тези на Шимано. Това означава, че можеш да минеш без менгеме или needle driver.
В момента кълбото ми не работи за да ти отговоря за диска и адаптерите.

но по-принцип това какъв диск ще ползваш зависи от самата спирачка и съвместимостта с главината (centerlock или IS). В твоя случай например G2 ротор ще е удачен. Какъв преходник ще ползваш, очевидно зависи най-вече от размера на диска и ушите на вилката, но може да има и други съображения като тегло, цена, цвят и т.н
ПП виждам, че си казал каква е вилката. Ползвай Гугъл виж разликата между PM и IS и сравни.
Освен това не виждам защо би се мъчил, при положение, че всеки свестен веломеханик ще свърши това, което искаш бързо, точно и евтино.
Аз на твое място не бих се занимавал освен, ако наистина съм някъде където не се предлагат такива услуги.