Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Зависи каква вилка искаш да сложиш. Gambler-а идва с два размера чела 1.5 и 1 1/8, така че си доста освободен от към избор. Аз лично карам с чело 1.5 и редуциращи чашки до 1 1/8, с двукоронна вилка. Така го направих, защото редуциращите чашки са с по-големи лагери съответно би трябвало да издържат повече тормоз. Като цяло първо си купи вилката и после избирай чашки.
Инсталирай си авто- Коректор на браузъра. Виждам че ти е трудно да пишеш, добре че тук поне си на Кирилица. Он: С какво чело си първо ? 1.5 или 1.1/8 до колкото знам гамблера ги има и двете разновидности. ОТ там нататък като уточним с какво си в момента, може да ти препоръчаме чашки. А вилката с какъв стержен е ?
колегата правилно ти е казал първо намери вилка,и после ашки,аз лично карам на по-малкия стандарт ело с капсуловани лагери и не са мръднали сумати години.