п.с. Ако не не стават тези кажете ми какви да търся (задалжително ли трябва да са шосейни)
nikant написа:Нещо не разбирам, как на шина 26" ще се слага гума 28" !!!???
ivcho3 написа:nikant написа:Нещо не разбирам, как на шина 26" ще се слага гума 28" !!!???
Ако рамката позволява и е с дискови спирачки, може да сложи 28" капли и гуми.
Здраерйте колеги наскоро се запалих по колелетата и най-вече по шосейките.Та взех си един херкулес ,но каплите са му 26x1-3/8 и реших да ги сменя с 28-ци.
nikant написа: Шосейно колело с 26" гуми и с дискови спирачки не мога да си представя че има.
Сега има шосейни колела с дискови спирачки (28"), но ми се струва че става въпрос за стар модел колело. Не съм виждал в днешно време, да се предлага, шосейка с 26". Може и да има, но това ще е много рядко производство
При шосейно колело 26" няма място, за да се смени с капла 28"
ivcho3 написа:Неправилно обяснено от автора на темата. Става въпрос за MTB bike с 26", предполагам с дискови спирачки, което да бъде ъпгрейднато с 28" такива. Нека запознатите да отговорят дали е възможно да си купи само гуми, шини и спици, които да наплете на оригиналните главини.
На 26" не можеш да сложиш 28" какво ще да става,
ЧестоНеадвкватен написа:На 26" не можеш да сложиш 28" какво ще да става, виж можеш да смениш гумите със гладки/полурошави и при 26" имаш голям избор. Дано съм разбрал правилно въпроса че тая тема е така...
did написа:Ъ? Спирачки ше слагаш ли?
Vitarala написа:
Ето го колелото ми.Измерих и мислч че ще може да се сложат 28 цола капли .Ако някой има такива от старо шосейно колело или някакви други на по народни цени да ми пише![]()
![]()
billclinton написа:На тая рамка не съм сигурен дали ще можеш да сложиш 28'' капли.Така като я гледам си е направена за 26"
did написа:Ъ? Спирачки ше слагаш ли?
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 24 госта