Дисковете са модел Shimano RT SM - 20 - http://1001-bike-parts.com/media/7/118.jpg Като отпред е 180 мм отзад е 160мм. Искам отзад да си сложа също 180 мм. Така изглежда отзад спирачката

Благодаря

koopss написа:Ако отпред не си на QR а на 15мм ос, можеш да си купиш направо 200мм, а сегашния преден 180мм да сложиш отзад.
em3ata написа:koopss написа:Ако отпред не си на QR а на 15мм ос, можеш да си купиш направо 200мм, а сегашния преден 180мм да сложиш отзад.
На QR съм, но отпред няма да сменям, просто искам да има естетическа симетриябтв, аз ли си въобразявам или малкия диск яде повече накладките ?
koopss написа:em3ata написа:koopss написа:Ако отпред не си на QR а на 15мм ос, можеш да си купиш направо 200мм, а сегашния преден 180мм да сложиш отзад.
На QR съм, но отпред няма да сменям, просто искам да има естетическа симетриябтв, аз ли си въобразявам или малкия диск яде повече накладките ?
Не съм забелязал такова нещо, дори напротив. Карах около 2 години на 180 преден и 160 заден, и отзад сменях доста по-рядко накладки (може и да е заради това че си карах и надолу често)
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 21 госта