Тъжна новина за веломеханика на Бургас "При Павката

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Тъжна новина за веломеханика на Бургас "При Павката

Мнениеот Dido2 » Вто Фев 18, 2020 5:47 pm

Днес отидох за регулация на спирачки и дерайльор и виждам че е затворено с надпис "Продава се"... Не се учудих и преди се е местил. Повечето го познаваме от кв. Изгрев Велека "При Павката" Та предположих че е някъде другаде в района.... Питах жената от магазинчета вдясно и шок и ужас... Човека е починал. :bigeyes: :bigeyes: :bigeyes: :bawling: :bawling: :bawling:
Попитах за причина, уви не може да каже... Беше още млад... Пълничък.. Симпатяга, но не бях забелязал проблем, Не че съм бил редовен.. Нито сме се познавали. Последно преди 2-3месеца ми оправи колелото, а преди това съм ходил поне веднъж през годините 2009-2014г. .. Даже си спомням. Бях на 5-6ггодини през 1996г и ми оправи за 50стотинки гумата на балканчето ми...ако не се бъркам има поне едно 20години се занимаваше с ремонт на велосипеди....много хора го познаваха, хиляди колела е поправял може би... Някой ако има информация поради какво си е отишъл.. Мисля че пушеше, може би и алкохол да е причината или депресия? Жалко че в Интернет не намирам нищо, дори работилницата не е отбелязана на картите..
Dido2

Рейтинг: 1214

Назад към Веломеханик