Смяна Декланшор и дерайльор

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Смяна Декланшор и дерайльор

Мнениеот service_chocho » Чет Юли 30, 2020 11:57 am

Здравейте на всички, до скоро нямах нужда от регистрация. Всичката информация, която ми беше нужна я има, но вече не.

Предполагам, че най мразените въпроси от Всички са точно тези, които ще задам. Извинявам се за което.

Наскоро направих грешката за закупя велосипед втора употреба, който е в движение но установих, че компонентите му са страхотен и сбирщайн.
Декланшора е някак си спекъл и изпилен от търкащата се в него верига и не работи добре .
Предната команда е SHIMANO Altus SL-M370 3 скорости, Курбел Shimano Alivio FC-M431 - води се за 9 скоростна система
Задната команда Shimano Altus M310 , дерайльор Shimano Acera RD-M360-L SGS 7 скорости, някаква китайска верига и венци.
Като купувам нови Декланшор и дерайльор в описанието им пише за колко скоростна система са, ще работят ли ако ги заменя с компоненти за 9 скоростна.

Предварително благодаря
service_chocho

Рейтинг: 1200

Re: Смяна Декланшор и дерайльор

Мнениеот Alexi » Чет Юли 30, 2020 2:05 pm

имам преден дерайльор Деоре много малко ползван за 3х10 е ( ще работи на всяка 3х система ) ,20 лв :beer:
Аватар
Alexi

Рейтинг: 2000

Re: Смяна Декланшор и дерайльор

Мнениеот service_chocho » Пет Юли 31, 2020 10:56 am

Удобно ли е да се чуем, каъв е Вашия телефон или ако Ви е удобно звъннете 0898 770 374 Чавдар
service_chocho

Рейтинг: 1200

Назад към Веломеханик