alexhf написа:Благодаря Ви на всички за коментарите, твърдо се спирам на еднобуталните М8000. Моля да споделите, каква е разликата в спирането и като цяло в усещането между органичните и металните накладки, че сега и това е дилема..., а разликата в парите е почти никаква. В други теми четох, че с радиаторните някой хора са имали и някакво тропане. Та и това е важно за мен, а и не мисля, че с твърдака ище ги прегрея и без тях.
Pr3d4t0R написа:alexhf написа:Благодаря Ви на всички за коментарите, твърдо се спирам на еднобуталните М8000. Моля да споделите, каква е разликата в спирането и като цяло в усещането между органичните и металните накладки, че сега и това е дилема..., а разликата в парите е почти никаква. В други теми четох, че с радиаторните някой хора са имали и някакво тропане. Та и това е важно за мен, а и не мисля, че с твърдака ище ги прегрея и без тях.
Органични отпред за по-добра прецизност и модулация, метални отзад, за да работят добре горещи и да издържат по-дълго време.
banzai написа:Нормално ли е това?
mentalhead написа:banzai написа:Нормално ли е това?
За съжаление, да.
banzai написа:[
Напомни ми за едни про манияци, които си редиха накладките на арлекино. От едната страна, където обдухва повече органични, от другата метални.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 12 госта