RadostinTin написа:....Имам следният проблем, рамката ми е за flat mount монтаж за задният апарат и не мога да намеря адаптори (flat mount) за да сложа по -голям ротор като 203мм...
the_rookie написа:RadostinTin написа:....Имам следният проблем, рамката ми е за flat mount монтаж за задният апарат и не мога да намеря адаптори (flat mount) за да сложа по -голям ротор като 203мм...
Каква е причината за 203 мм ротори отзад? А отпред? Към какви апарати и ротори си се насочил?
the_rookie написа:RadostinTin, идеята ти я разбрахме, но не разбрахме причината! Вече едва ли има значение
Alexi написа:ъъ дълго спускане с тоя велосипед ? това не е велосипед за спускане .. и аз съм на мнение ,че 203 ротори са напълно излишни за подобна рамка то за това и няма възможност да се сложи
RadostinTin написа:Alexi написа:ъъ дълго спускане с тоя велосипед ? това не е велосипед за спускане .. и аз съм на мнение ,че 203 ротори са напълно излишни за подобна рамка то за това и няма възможност да се сложи
Е дай да не го карам в планитата и да не си правя кефа като е cross country
Такъв ми е бил бюджета, такова съм купил.
Такъв ми е бил бюджета, такова съм купил.
satiricon написа:аз имам Cube AIM SL и началото на есента го ъпгрейдвах.
Най големият преходник който намерих беше 180 мм в някакъв испански сайт и сложих него.
Alexi написа:за 160мм решения има доста .. човека иска 180 поне
the_rookie написа: Cannondale KP421/180 е вариант за конкретния случай (ФМ към ПМ), дето може и да ти реши проблема (ако е от ФМ 140 , има място и намериш наличност).
RadostinTin написа:satiricon написа:аз имам Cube AIM SL и началото на есента го ъпгрейдвах.
Най големият преходник който намерих беше 180 мм в някакъв испански сайт и сложих него.
Благодаря, ще може ли линк ако го помниш
Alexi написа:подобен адаптер ще наложи смяна на спирачен апарат .. от тоя тип има да ,но то ще излезе златен тоя преход ,по добре да си кара на 160мм
RadostinTin написа:
Идеята ми беше да сложа 220мм отпред ротор и 203мм отзад, Magura MDP.
В крайна сметка сложих отпред 203 отзад си остана 160мм.
Спирачните апарати вече са сменени с шимано Zee .
Потребители, разглеждащи този форум: Flychuban и 1 госта