Привет и за Много Години! Знаех си аз, че по празници не се работи ама шило в торба не стои.... Колелолото на жената го взех със самодейно напръскани капли и днес реших да разкарам оранжевото и да си ги направя пак черни... Ако искаш да развеселиш боговете, кажи им че имаш планове

Та накратко... гумите не помръднаха, докато не им се скъсаха теловете.... Каплите са оригиналните на Mondraker 27.5 40мм широчина вътрешно. Гумите бяха Michelin DH34 BikePark TL 2.40. Теловете така бяха стегнати до бордовете, че не помръдваха. След като строших всичките ПВЦ щангички които имах, извадих големите отвертки и чак тогава се накъсаха теловете и гумите благоволиха да излязат. То вярно, че съм аматьор ама 10ина гуми съм сменил последната година и такова чудо не е било. Каплите са тюблес реди, няма седи от боза, имаше си вътрешни.... Аз ли бъркам някъде в технологията или има някакъв чалъм за по-дебелите гуми? Мачкането с дърводелска стяга също не помогна-гумата просто се отпори от теловете. Леко съм ужасен как ще сложа и новите Vittoria DH 27.5x2.5 след боядисването, че и те са бая дебелички....