Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
mi na vilkata mi zoom 650dh gordo ,edna ot gumite ,koito prepazvat ot navlizane na mrasotiqta vav vilkata ,se vtvardi i pochna da propuska mrasoniq ,a drugata si e meka i si varhi rabotata - istlaskva mrasoniqta na gore po trabara
kakvo da naprava ,za da omekne gumata
i imali semeringi podhodqsti za moqta vilka ,
s prujinka kadeto sa,trabite za 35mm
еми разглоби вилката
и я почисти отвътре
ако не можеш да се оправиш отиди в някой сервиз
аз имам подобен проблем с моя зуум
и така почна да сгъва
иначе се втвърдяда като за световно
Меко, твърдо, това гумено "нещо" дето го има на нея все си пропуска мръсотия и за седмица две се втърдява. Затова иди до някой автомобилен или моторджийски магазин и си вземи хубави, цели маншони. Сложих си ги преди месец и не е мръднала. Намазвам хубаво тръбите с грес и се сгъва добре(за това което има в нея). А и по този начин освен че не влиза прах, греста не изчева а си стои по тръбите(е с времето намалява, ама е добре).
@goa - za necelvaneto na shishovete ,na koito se navivat boltovete,
moje da se oblekchi i vremeto za sglobqvane da se namali drastichno
e da pahnehs ,parcal v podporata bez prujina gpratno za da izvadih shisha i da nbe se vrasta ,ama predti tova varji parcala za dahgo izvadish i gotovo
[/quote]
Не те разбрах много добре, ама има един много лесен начин за нацелване на този шиш. Вади се десния крак(ако там е свободния шиш) от короната. Така той ти остава в ръката и много лесно може да се движи на където и да е. Ботушите си ги вдигате на главата и вкарвате крак в ботуша. Така лесно се вижда дали шиша си е на мястото. По този начин за под минута се нацелва.