Сервиз за амортисьори

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Сервиз за амортисьори

Мнениеот bikerider » Чет Юли 07, 2005 6:51 pm

Считано от днес, сервиза за амортисьори "bikeride'em", помещаващ се в магазина на Иван Каймата (София, Хр.Смирненски 60) се закрива.

1. Моля от този момент нататък всякакви претенции и изисквания към вилки ремонтирани в магазина на Хр.Смирненски 60 да се отправят към човека извършил ремонта. Държа ДЕБЕЛО да подчертая, че нямам нищо общо с хора носещи моето име и НЕ поемам отговорност за вилки ремонтирани от други хора освен мен!!!!!

2. Държа също да подчертая, че сервиза в този му вид прекратява дейността си и моля всякакви по-нататъшни асоциации между сервиза и магазина на Иван Каймата да бъдат считани за неуместни.

3. Моля също така всички запитвания относно дейността на сервиза да не минават през трети лица, а да се отправят към мен с цел избягването на заблуди от страна на лица използващи моето име и моето реноме за собствена изгода. Всякакви поръчки за внос на резервни части и компоненти на дребно следва да се отправят към мен и моля да бъдат разграничавани от поръчките към магазина.

Още веднъж моля всички контакти със сервиза да бъдат осъществявани тук чрез PM директно към мен. Ще се постарая максимално да не разочаровам никого, предвид натоварената ми програма.

Edit: font size
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Рейтинг: 2000

Мнениеот marshall__ » Чет Юли 07, 2005 7:39 pm

[quote="bikerider"]

Считано от днес, сервиза за амортисьори "bikeride'em".. се закрива.
[/quote]

Ах ти. Защо? :D
Аватар
marshall__

Рейтинг: 1995

Назад към Веломеханик