GNK написа:пълен ташак са тея гуми с винтове!!! Дето ще давате пари за винтове и лепила, по- добре си вземете една яка гума
pe60t0 написа:ПП. сложих и по малки винтчета по средата на гумата
Първо, че на винтовете в центъра има най-много натиск тъй като поемат най-голяма тежест поради причината, че гумата е кръгла, а не квадратна и с това голямо натоварване в центъра има много по-голяма вероятност да спукаш вътрешната гума и второ поне според мен при висока скрост на шосето едно подхлъзване и пребиване недай си боже ще е нормален ефект от твоите експерименти.pe60t0 написа:защо ?
pe60t0 написа:това дали могат или не зависи единствено и само от мен...
pe60t0 написа:леле айде ще спестя от някои коментари...
може би според тебе като се кара и няма рамка и топките се търкат върху гумата ? или пък...при всеки завой пак те се търкат по гумата ...абе вие кво говорите ?!
pe60t0 написа:ако не караш внимателно и дори много внимателно естествено че ще пострадаш така че въобще кво само говорите е така за да кажете нещо ....
pe60t0 написа:bikerider това за теглото на гумата си напълно прав аз сам изолирал винчетата с разпорена вътрешна гума
bikerider написа:Но нека спрем дотук - както ти каза, всичко опира до лични предпочитания.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 3 госта