bikerider написа:@toxiciti: да.
За грамовете - ми 100 грама въртяща маса по-малко са голямо постижение както и да го погледнеш. Да не говорим ако махаш някоя свинска 500грамова вътрешна гума...
Съжалявам, че не мога да бъда полезен по никакъв начин на участниците във форума.
Велосипедът ми е RAM HTI, закупен м. април 2006г. Изминал съм с него някъде 1100 - 1200км. Гумите ми са RANCHERO 26X2.00. Предвижвам се на самоход, което означава, че поне 80% от пътя е асфалт. Това, което карам си е велотуризъм и нищо повече. Все пак ми се иска отново да изкача вр. Ботев по друг маршрут, да обиколя някои хижи в Централен Балкан и не само там. Не съм пукал гума на този велосипед, доволен съм от гумите /звучи малко абсурдно, след като нямам с какво да сравнявам /. Несависима от това мисля, че за малкото и безобидни падания / 3-4/, заслуга имат и гумите.
Въпросът ми е:
В продуктовата листа на MAXXIS фигурират гумите Ranchero UST 26x2.00. Могат ли да се закупят в България заедно с препоръчваната боза и ако отговорът е ДА - какво друго трябва да се сменя по велосипеда и колко преблизително ще струва цялата операция.
Благодаря!