Каране без един болт на предна дискова?

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Апр 27, 2007 7:44 am

Teodor40 написа:
PtD написа:
Teodor40 написа:С повечето неща е така. Норми!

Аха, а нормата е ако не ме лъже паметта (а тя не ме лъже) 2 милиона цикъла при проектно натоварване.

За всяко нещо има различен брой цикли. Един двигател от Ф1 издържа едно състезание а един дизелов 1000000км нали?
Един двигател на формула 1 за едно състезание (заедно с тренировките) по груби сметки прави между 1 и 2 милиона оборота ;)
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Рейтинг: 2000

Мнениеот bikerider » Пет Апр 27, 2007 10:36 am

:offtopic:
@Teodor40: ако аз пробягам 100 метра, едва ли ще се задъхам. Ако обаче някой спринтьор ги пробяга, ще падне после на земята. Това прави ли ме по-издръжлив от професионален спринтьор? :)

@NC: кефя се на спирачките им - ако си спомням коректно телеметриите на Ford, върху които работехме пред време, номиналната температура е 600 градуса :bowdown:
Do or do not. There is no try...
Аватар
bikerider

Мнениеот NovemberCharlie » Пет Апр 27, 2007 10:40 am

bikerider написа::offtopic:
@Teodor40: ако аз пробягам 100 метра, едва ли ще се задъхам. Ако обаче някой спринтьор ги пробяга, ще падне после на земята. Това прави ли ме по-издръжлив от професионален спринтьор? :)

@NC: кефя се на спирачките им - ако си спомням коректно телеметриите на Ford, върху които работехме пред време, номиналната температура е 600 градуса :bowdown:
Мда, скъпо, но работи :beer:
Конституция на Република България
Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани
Аватар
NovemberCharlie

Предишна

Назад към Веломеханик