Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.
Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20
Значи спирачката е хидравлика,и днес както си карам изведнъж накладките се събраха,до такава степен,че едвам се "търкаляше" колелото.Също така и лостчето няма никакъв ход .
Някой да каже некви идей какво е станало ?
Дам,обаче сам не мога,а по това време вело сервиз-късно А утре ситринта имам важно каране.....охх е*ати каръка съм
Мисля си..... Накладките на са се събрали до край,значи не е въздух да я влезнало,възможно ли е лостчето от много силно натискане да е блокирало в някаква позиция,защото накладките има място между тях......
bobeca написа:А пробва ли да избуташ внимателно накладките?
Да и никакъв ефект
Иначе сега открих,че като си подпирам колелото на едно колче лостчето си минаваше,а сега НЕ! Демек лосчето е засекло в една позиция и не иска да се върне.Идеи
Последна промяна CRAZY RIDER на Вто Окт 23, 2007 6:28 pm, променена общо 1 път
Седя си и си гледам форума...........и по едно време се чува зад мене "ПУУК". Почнах да се чудя от какво е и викам да не е паднало нещо от шкафа на който е подпряно колелото,и да преместя колелото,гледам отпреде не задържа .Погледнах и видях,че лостчето вече си е в нормалното положение,а накладките са си се върнали .