Suntour?смяна на масло?

Форум за въпроси, свързани с поддръжката и ремонта на велосипедите. Примерно: Как да си оправя това? Скърца ми еди къде си - на какво може да се дължи? Съвместимо ли е това с онова? и др. такива.

Рейтинг за публикуване на тема / Рейтинг за отговор / Тежест: 1100 / 1100 / 20

Suntour?смяна на масло?

Мнениеот Highlander » Нед Ное 11, 2007 1:34 pm

Здравейте на всички,Четох в ЧЗВ.та дори и в сайта,но намерих смяна на масло на Marzocchi Z1 -Jacket-на този съфорумник вилката...търсих на всякъде,но не намерих информация как се смяна маслото на тази вилкаSuntour Duro E;и с каква хидравлика работи? :dunno: . Благодаряте предварително :) :jump: :indiffe:
Изображение
Носиш каска бронирана,това не е пречка,самурайския ми меч да е разцепи като клечка.Вадя бойни скелети направо от катакомбата
Аватар
Highlander

Рейтинг: 564

Мнениеот THEZOGGO » Нед Ное 11, 2007 1:42 pm

Интересно как не си намерил в ЧЗВ отговор на твоя въпрос. :dunno:
Пробвай с търсачката, убеден съм че ще намериш информация. :)
Canyon Ultimate AL SLX *Ultegra, Mavic / Grand Canyon AL SLX 9.0 * DEORE XT, Fox Performance, Mavic / SCRAPPER XC 3.7 LTD
Tief im Herz - Canyon Radfahrer
Аватар
THEZOGGO

Рейтинг: 1840

Мнениеот Highlander » Нед Ное 11, 2007 2:15 pm

THEZOGGO написа:Интересно как не си намерил в ЧЗВ отговор на твоя въпрос. :dunno:
Пробвай с търсачката, убеден съм че ще намериш информация. :)

Търсих,но не намерих..имаше за Марзочи а те до колкото знам са на различен принцип ;)
Изображение
Носиш каска бронирана,това не е пречка,самурайския ми меч да е разцепи като клечка.Вадя бойни скелети направо от катакомбата
Аватар
Highlander

Рейтинг: 564

Мнениеот Admin » Нед Ное 11, 2007 2:26 pm

В такъв случай най-добре си задай въпроса във Важната тема за Duro. Нея поне би трябвало да можеш да я намериш.
Интелигентният човек има възможност да се държи като такъв или като простак. Простакът няма подобен избор.
Аватар
Admin

Рейтинг: 2000

Назад към Веломеханик