CRAZY RIDER написа:В ЧЗВ погледна ли?
чичо Шелдън написа:Ключовата спица трябва да се намира в съседния отвор или през един от отвора за вентила.
tx3m написа:Значи решик че е хубаво да се науча да плета джанти. Разплетох си задната капла и започнах да чета ето тази статия http://free.bol.bg/andris//wheelbuild.htm , която намерих в темите писани до тук. Видях че "ключовата спица трябва да е от дясната страна на винтила. Обаче на мен от дясната му страна дупката за спицата е за спица която трябва да се сложи от лявата страна. Та въпроса ми е дали да започна да плета от следващата дупка за дясна спица, и дали ще стане добре, тъй като прочетох и че ако не се започне така ще бъде по неудобно да се надува гумата?
Trip-tfk написа:
По принцип трябва да е първа горна.Аз съм плел много(ама наистина много).Мога да ти помогна ако искаш![]()
Black cat написа:Едно нещо е да я наплетеш , друго е да я центроваш добре.
tx3m написа:Еми има съвсем малко отклонение, може би 1мм не повече
did написа:tx3m написа:Еми има съвсем малко отклонение, може би 1мм не повече
1 милиметър за току що наплетена шина е бая голямо отклонение!
Но нищо де, то така се започва. Ако си упорит, след като прекараш няколко седмици в опити да изправяш, донатягаш, разхлабваш спици, след като хвърлиш 1-2 шини... един ден, ще се научиш. Никой не се е родил квалифициран плетач на спици.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 4 госта