AtOm_AnT написа:Спирачката е разработена не е това проблема а ротора е 160мм модела е ST-R52.Какав е проблема?
k0cTaHeB написа:Мисля само модела SM-RT52 е само за резинови накладки.
HepBeH_XaMcTep написа:AtOm_AnT написа:Спирачката е разработена не е това проблема а ротора е 160мм модела е ST-R52.Какав е проблема?k0cTaHeB написа:Мисля само модела SM-RT52 е само за резинови накладки.
Според мен двете неща се изключват взаимно, защото загряването зависи от спирачния ефект (спирачката превръща кинетичната енергия в топлина, но може и да бъркам).jivkonik написа:1. Не добро спиране.
2. Прегряване на ротора?! (може би)
Ако накладките на BB5 се водят органични, поне на външен вид са подобни на тези на Shimano, даже последните имат повече метални частици. От друга страна моя ротор на BR-M495 беше изтъркан почти огледално, докато този на BB5 беше надран като с метални накладки, но това може и да е от различния материал на роторите.jivkonik написа:нямам си идея дали "резиновите" на ШИМАНО предвидени за работа с техния ротор имат нещо общо с "органичните" на АВИД?!![]()
bdz43r написа:Според мен двете неща се изключват взаимно, защото загряването зависи от спирачния ефект (спирачката превръща кинетичната енергия в топлина, но може и да бъркам).jivkonik написа:1. Не добро спиране.
2. Прегряване на ротора?! (може би)
Няма никакъв проблем. На BB5 ротора може да се ползва с всякакви накладки. Даже се продават BB7 160мм със същия ротор.Krismars написа:Тука е мястото да попитам има ли проблем ББ7 да се кара с ротор от ББ5.
Потребители, разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 18 госта